چه فرقی میکنه ، خط جدید که به شما غیر فیبر نوری یا چیز دیگه نمیدن که شرکت های دیگه ساپورت کنن . مثل همون خط قبلی به شما میدن که هیچ فرقی نمیکنه شما که محله یا منطقه خودتون رو عوض نمیکنید که !
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان ایرانسل نگیرید اینجا که واقعا بده،حالا نمیدونم اونجا چطوریه .
دوستانی که مخابرات دارن و مشکل قعطی دارن
برین وایرلس مودم رو خاموش کنید دیگه قعطی پیدا نمیکنید حداقل من امتحان کردم تو این 2 روزه 1 بار هم قطع نشد
++++++ من با مودم وایرلس ( وای فای ) هر دقیقه قطع میشدم . الان analog وصل کردم هیچ مشکلی نداره :/
دوستان آیتم های book TI2015 رو بعد از اون تاریخی که زده میشه ترید کرد؟
نه به isp های دیگه نه به مخابرات ربطی داره ، ربطش به اینکه شما دوستان عزیز firmware مودم رو اپدیت نکردین و به احتمال زیاد اپدیت جدید واسش اومده که شما انجام ندادین فایده این اپدیت رفع باگ و مشکلات وایرلس مودم هستش و سرعکت بالاتر و ...
یعنی 4 فحش به این روس ها این قدر مهم هست که 168 ساعت بن بشیم؟
حالا خوبه روس بودن ، اگر آدم بودن چقدر بن میشیدم.
کاملا نفوذ سازمان حمایت از حیوانات درون شرکت Valve مشخصه.
---
شرمنده من اشتباهی به جای این که تو http://forum.dotabaz.com/thread1592-116.html#post29147 پست بدم دارم این جا پست میدم هر بار !!!!!
مدیر ، ناظم محترم لطفا زحمت انتقال این پست و پست 525 و 526 رو بکشید.
خب نژاد پرستی و فحش تو دوتا2 قابل قبول نیست، چه روس باشی، چه اون روس باشه :)
راستی اینترنتت چطوره ؟
من که مجبورم همش سرویس کاهش پینگ بگیرم
یه بار تو زندگیت حتماً برو روسیه، بعدشم فرصت کردی برو هند یا عراق :)
الان دیگه از broad band استفاده میشه تو بیشتر دنیا که تو کشور خودت پینگ مکس 10 میده
ADSL2+ ماله 15 سال پیش اینا باید باشه من دوستم تعریف می کرد برام درباره adsl مثل یه خاطره بود براش
مثلا آره شما یادتون نیست یه زمانی adsl بود
با سلام خدمت همه دوستان ببخشید میخواستم بدونم آیا با سرعت دانلود30 کیلوبایت میشه بازی آنلاین call of dyty 6 و dota2 بدون لگ انجام داد؟!
پینگم با آیپی دوتا2 130-150 هستش
من میخواستم 128 نامحدود پارس آنلاین آبادان بگیرم
با تشکر
امکانش کم هست با این سرعت بشه بدون لگ بازی کرد ولی پینگت وقتی این هست یعنی میشه .130 خیلی خوبه.
نمیدونم دقیق ولی با این پینگ آره میشه بدون لگ بازی کرد.
نه خواهش/ والا با پینگ 200 میشه مثل من. باید کاهش پینگ بخری تا خوب بشه . چون اینطوری زیاد خوب نیست.
سرعت زیر 60 تو جاهای شلوغ خیلی لگ میزنه مخصوصا جنگهای 5vs5
یعنی تو جاهای خلوت یعنی فایتهای 4v4مشکلی از نظر لگ نداره درسته ؟!
چون من میخوام 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم پینگش خیلی خوبه 130-150 تو بازی دوتا2 و اولش سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین سرعت 300-400 بعد از دانلود کردن 8گیگ میشه 30 برای دوتا2 بدون لگ میشه پلی کرد؟!
این پینگ بدون فعال کردن سرویس گیم پارس آنلاینه
با سلام خدمت همه دوستان ببخشید میخواستم بدونم آیا با سرعت دانلود30 کیلوبایت میشه بازی آنلاین call of dyty 6 و dota2 بدون لگ انجام داد؟!
پینگ همسایه که 128 نامحدود داره با آیپی دوتا2 130-150 هستش
من میخواستم 128 نامحدود پارس آنلاین آبادان بگیرم.چون اول استفاده از این سرویس سرعت 300-400 هستش و بعد از 8گیگ دانلود میشه 30
با تشکر
سلام
میخواستم بدونم بهترین ISp واسه دوتا 2 تو تهران چیه ؟کسانی که تهرانن نظر بدن لطفا.
من خودم 1mb نامحدودمخابرات ام پینگ با سرور EU WEST خوب نیست( 200)
مجبورم کاهش پینگ بگیرم مه اینطوری با هزینه نت ماهی 65تومن میشه .
با این هزینه یا کمتر میشه نتی گرفت که پینگ حدود 120 بده بدون کاهش پینگ؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو تهران بهترین ISp واسه دوتا 2 چیه؟
لول اینترنت مخابرات پینگت 200 ؟؟!؟!؟!؟ تازه اوننم نا محدود
منم تهراننم نتم 10مگ آسیاتک گینگ رو 300-350 هست تازه محدوده به مانده که برای 20گیگ ماهانه 78تومان میدم کلی هم هزینه کاهش پینگ میشه
بخاطر پول حجم تا 5 صبح بیدار میشینم که چیزایی که دانلود میکنم حجمم زود تموم نشده تقریبا هم هر 3 روز یک دست دوتا بازی میکنم :/
دفعه قبل که شاتل داشتم عوض کردم 1 ماه طول کشید آسایتک ام وصل شد دیگه حال ندارم دوباره iSp عوض کنم :/
با همین پول 2 mg مخابرات بگیر ok میشه صد در صد
پول باشه از این نتها هم میشه گرفت:(
این نت یک مگ جاییه که کار میکنم که چندین نفر هم دارن ازش استفاده میکنن با این حال پینگ خوبی میده
Russia 49??!?!?
WTF
من با کاهش پینگ 120 بهترین حالت
ISP جایی که کار میکنی چیه؟
این نت من از لحاظ سرعت میگن دیگه بالا تر تو ایران نداریم ولی خیلی داغونه :|
پینگ ۴۹ با پینگ ۱۲۰ هیچ فرقی نداره مگر اینکه صدم ثانیه براتون خیلی مهم باشه که خود من ب شخصه ب ندرت برام پیش میاد مگر اینکه puck یا tinker باشم ک اونام ۳ ماهی هست بازی نکردم.
غافل از اینکه پینگ من همیشه حوالی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میچرخه و اگر بد باشه با کاهش پینگ میاد رو ۱۲۰ ۱۳۰ اینطورا تو این حالت هم هر حرکتی که اسمش رو دمو بزارید زدم تازه ترینش هم پری روز رنک با wr بود دیگه حرکت نمیشد نزده باشم...
راستی من 'پ' کیبوردم رو پیدا کردم :D مرد میخوام مثل خودم با کیبورد بدون لیبل فارسی, فارسی تایپ کنه :P
الکی حسرت پینگ مردم رو نخورید اما در هر صورت اون آقا هم پرچمش بالاست با اون نتی که داره
مسئله اینکه وقتی پینگ اون قد پایینه شما مجبور نیستی بری تو سرور روسها(russia/ west eu /eu east) میتونی بری us west یا us east (که با این نتهای معمولی نمیشه رفت مگر با پینگ بالا) یا هر جایی که
دوست داری بازی کنی. ستینگ network ام میشه بزاری روی high و اینکه وقتی پینگ میره بالا انگار سنگ به پای هیرو بستن
دیگه smooth حرکت نمیکنه هیرو و بعضی اسپلها دیدنش مشکل میشه(بارها شده مثلا arrow میرانا اصلا دیده نشده).
در کل خیلی فرقشه
http://8pic.ir/images/m3n0k5hbd13vbx5w3a6f_thumb.png
http://8pic.ir/images/1wnr5xthuexr8it300st_thumb.png
برین حال کنید ، درد اینکه نت من با کاهش پینگ هم به 150 نمیرسه