مخابرات واقعا شانسیه برا بعضی ها دیدم پینگ عالی داشتن.اسیا تک هر چی باشه از Hiweb خیلی سره.
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف شما خیلی درسته
تازه بسته های نامحدود ایرانسل هم اومدن نیم ساعت نامحدود 500 تومن واسه کسایی که در روز حدود 2 ساعت بازی میکنن و مشکل مالی ندارن واقعا به صرفه است.اگه شما مثل من دان آموز نیستین و میتونین شب بیدار باشید بسته نامحدود شبانه (2تا 8 صبح )داره سرویس هاشم 3 ساعته و 2 ساعته و 1 ساعته هست که قیمتش از اون قبلیه کمتره.
آقا من از اینترنت پیشگامان استفاده میکنم بسته ترکیبی هاش جالبه مثلا 1024 تا 128 هست نامحدود ولی 6 گیگ اول سرعت 1024 است 3 گیگ بعدی 256 بقیه هم 128:D:D:D این 29000 تومن
یه بسته دیگه هم داره 1/5 مگ تا 256 9 گیگ اول همین 1/5 مگ بعدش 6 گیگ 512 یا 1 مگ (بستگی به شانست داره ) و بعد از 15 گیگ همش 256 اینم 37000 تومن.بستگی به خودتم داره که چقدر بازی میکنی چون اینترنت نامحدود تو همه isp ها سرعتش کمتر از اینترنت حجمی است اینو دیگه همه قبول دارن.
به نظر من اینترنت با حجم بالا و مدت زیاد بگیرین (مثلا6 ماه) خیلی به صرفه اس.
یا اصلا بهتره شب زنده داری کنیم و بسته هایی با سرعت بالا بگیریم که شبانه نامحدود دارن و شب راحت بازی کنیم.(مثل جغد ها) که البته تو فصل مدرسه نمیشه ولی تو تابستونا من همین کارو میکنم.
یا هم اگه سیم کارت ایرانسل خیلی اونجا سرعتش بالاس میتونین مثل نظر قبلی یه مودم بگیرین و بسته نامحدود بزارین.
به نظر من تا تو ایرانی از هیچ بازی آنلاینی نمیتونی لذت ببری(من اینو تو بازی wow فهمیدم و برای همین گذاشتمش کنار) یا دایم باید تو فکر حجمت باشی یا پول زیادی برای یه اینترنت معمولی نامحدود صرف کنی.
میان میگن قیمت جهانی اینترنت (10 مگ واقعی نامحدود واقعی) ماهانه 50 دلار هست
کم ترین رو اوکراین داره که همین اینترنت ماهانه 12 دلاره و بعدش روسیه که همین سرویس 15 دلاره(یکی از دلایلی که توی همه سرور ها روس ریخته همینه)
اینجا بخوای 10 مگ واقعی نامحدود بگیری میشه ماهی 5 میلیون و 600!!!!!!!!!
یعنی به تو دهنی بزرگ به میانگین هزینه اینترنت زدیم!!!!
نظر من اینه 512 نامحدود مخابرات بگیرید + کاهش پینگ.
پینگ پویا معمولا زیاد زیاد زیادش 10 هست :imsupersurprisedplz
بله نامحدود
عزیزم این بحثه شیر دادن یه بحثه بیخوده که تو دهن ایرانیا افتاده 1 به 8
سرعت اینترنت همیشه به مگابیت هست نه مگابایت ( Bit - Byte )
هر بایت هم تقریبا 8 بیته , برای همینه که نته 100 مگابیت سرعت دانلود 12 مگابایت میده.
پینگه Eu بین 8 تا 20 هست , Us میره رو 60 - 70.
نه عزیزم تایم اوت و لگ نداره , همزمان میشه رفت Youtube و اسکایپ و بازی هم کرد با پینگه 15.
نت 1 مگ مخابرات
http://forum.dotabaz.com/uploaded/390_01455789747.jpg
ایرانسلم کلا تو کار 2 شبه
پس من باید 4 ساعت صبر کنم تا اپدیت شه :-w
اینترنت رو ترکوندن
پینگ 120 بدون تایم اوت ، ولی سایت باز نمیشه یا بزور باز میشه
دقیقا! پینگ منم اینطوره اما سایت بزور باز میکنه سرعت دانلود هم خوب شده صبح با 1 مگ دانلود میکنم البته ایرانسل
منم از امروز صبح اینطوری شدم تا فردا ساعت 6 هم ادامه داره + اینکه خط های تلفن هم شنود میشه. یکی از بچه ها از 2 روز پیش بهم گفته بود از رو حرف اون میگم.
پ.ن: به خاطر ترس از سربازی نبود رای نمیدادم :/
یه جای کار میلنگه قاعدتا نباید بدون پکت لاست باشه:d
وضع پینگ چند روزه عالیه بدون پکت لاست
برای من هم بهتر شده
البته موقتی هست
وزیر ********* شده ارتباطات گفته سال 95 اینترنت رو ارزون میکنیم.
جالبه این همون پدر سوخته ای هست که چند ماه پیش گفت ایران ارزان ترین اینترنت دنیا را دارد !!!!!!
مرتیکه اگر راست میگی چرا قرار ارزون بشه پس؟
ارزون هم بخوان بکنن مثلا 20% ارزون میشه ولی از اون طرف 30% بهش مالبات اضافه میشه.
خب من یه مدت با ایرانسل 3G داشتم بازی میکردم خوب بود پینگ 160 بدون loss حتی باهاش ps4 هم انلاین بازی میکردم امروز اومدم رفتم 4G کردم سیم کارت رو اومدم میبینم سرعت دانلود 3mb! ه خوشحال شدم بعد گفتم برم یه دست دوتا بازی کنم رفتم میبینم پینگ 600 ! رفتم توی یکی از costum گیم ها تست کردم دیدم پینگ 400 و 20-30 loss داره! سر ps4 هم تست کردم اون که کلا وصل نمیشد! error network connection میداد! خلاصه... یه گ**ی خوردم به ایرانسل اعتماد کردم! الان هم به F رفتم
تنها امیدم اینه الان که میرم بخوابم فردا صبح بیدار شم و ببینم که پینگ خوب شده و مشکل فقط امشبه چون سرعت دانلود بین 2 تا 3 مگ هست
به صورت sharpnel ر**دم تو اینترنت ایران! ggwp idi nahui team
وزیر ارتباطات تاکید کرد: با وجود صحبت *هایی که مبنی بر ارائه *ی اینترنت رایگان در برخی کشور *ها میشود، هیچ کشوری به *طور رایگان اینترنت واگذار نمیکند و در حال حاضر قیمت اینترنت ایران از ارزان *ترین قیمت *هاست.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: به جرات می *گویم که اکنون تعرفه اینترنت ما جزو چهار یا پنج کشوری است که ارزان *ترین تعرفه *ها را دارند.
http://www.saat24.com/news/91822/%D9...A7%D8%B3%D8%AA
اشتباهی لینک یه جای دیگه رو کپی کرده بودم.
نمیشه دو دقیقه تعریف کرد از این نت
بازم پکت لاست شروع شد
وقتی پینگشون میره زیر 200
http://forum.dotabaz.com/uploaded/390_01457521444.jpg
یک هفتس پینگم 140 شده بدون کوچیک ترین تایم اوتی ولی توی بازی توی هر سروری پکت لاست 60% دارم که از هزار تا لگ بدتره
منم 512 نامحدود مخابرات دارم و این مشکل تو ساعات 2 3 نصفه شب تا 12 ظهر فیکسه ولی ظاهرا خوده مخابرات از این مشکل خبر نداره
من که تو سایتش رفتم گزارش دادم ولی 100% هرچی بیشتر باشه گزارش بهتره پس برید سایتش افت کیفیت سرویسو به طور کامل بنویسید
صبح زود هم یه چک بکن . من صبحا اصلا مشکلی ندارم، تا چند روز پیش هم همش از عصر تا 4 نصف شب پینگ حدودا 100 تا بیشتر میشد و پکت لاس میرفت رو 50% و حتی نمیشد بازی watch کرد.
البته چند روزه دیگه شبها هم اینجوری نمیشه ، پینگ 4.2.2.4 هم از 130 امده رو 96 بدون هیچ تایم اوتی . تو بازیم سرور اروپا هم پینگ بین 170 تا 290 (صبح 110 هم میشه ولی شب تا 290 میره) ولی هر دو حالت پکت لاستی نیست و قابل بازی کردنه حتی تو سرور usw.
والا منم نت مخابرات دارم.
پینگ روی 110 و بدون پکت لاست :|
فیکسه فیکسه
سلام ممنون از همه اطلاعات خوبی دادین :) ی مشکلی که من دارم اینه که پینگم 120 تو باز ولی هر دو دقیقه یک بار یک پکت لاست 60% میده که صفحه برای 4 5 ثانیه استاپ میشه و واقعا اعصابم و خورد کرده ... کسی میدونه دلیلش میتون چی باشه ؟ و ی چیزه دیگه که مسیر اینترنت من در بهترین پینگ وقتی tracert رو میگیرم از California آمریکا میگذره !!! اگه تو استیم دانلود رو بذارم رو یکی از سرورای آمریکا بهتر نیست ؟