منم 1 مگ مخابرات دارم. تا 1 هفته پیش پینگم 110 بود... ولی چند روزه پینگم 400 و 50% پکت لاست دارم :|
نمایش نسخه قابل چاپ
منم 1 مگ مخابرات دارم. تا 1 هفته پیش پینگم 110 بود... ولی چند روزه پینگم 400 و 50% پکت لاست دارم :|
من 2مگ آسیاتک دارم میگم مشکل پینگ ندارم تو اوج شلوغی پینگم رو 140 و معمولا بین 100 تا 120 متغیر ولی این مشکل رو دارم .... به شرکت زنگ زدم برام ریست کرد بازم درست نشد البته میگفت که آپ رو رو 1 مگ برا شما بستیم و این باعث نویز رو خط شده گفت اگه بخوای میشه میزان آپ رو برات کم کرد ولی از یکی از دوستام پرسیدم گفت نه آپ بالاتر باشه بهتره .... البته بازم برا اون ping tracet از همه ممنون سرور دانلود رو گذاشتم رو Los Angeles دیگه به جای 5 ثانیه فقط 1 ثانیه گیر میکنه خیلی بهتر شد
اوضاع ناامید کنندس
امروز رفتم دوتا پینگم تو اروپا 500 بود :(
ای خدااااا
منم اروپا پینگم 200-300 هست
اما روسیه 120:(
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من بدبخت از روسیه 140 و از اروبا هم 140 ولی همش با روس هایه******* میوفتم :| دهنم سرویسه . US هم که میرم که با پینگ 200 ولی 50% loss..
پینگ داخلی باید زیر 40 باشه هر جای دنیا که باشی حتی خود ایران پینگ داخلیش باید زیر 40 باشه
ویوا مخابرات ، بی سواد ترین ارگان ایران ، شاید حرومزاده ترین
تصویر زیر مربوط به پینگ داخلی منه ، از 100 % کاربران ایران فقط 10 % شاید اینو چک کنن
جهت اطلاع : پینگ داخلی + 100 یا 120 میشه پینگ خارجی شما در سرور روس یا اروپا
پنهان کننده: تصویر مربوط به پینگ داخلی
برای من از اون آیپی 32 هست محمد. دانلود سرعت پینگ رو میبره بالا. بدون دانلود امتحان کن
برا من خوبه اکثرا روی 17-16 خخخخ .
http://forum.dotabaz.com/attachment....achmentid=4318
ولی 8.8.8.8 رو نگو که بد جوری بالاس....
http://forum.dotabaz.com/attachments...-13_190947.png
http://uupload.ir/files/b7l_pingtest.jpg
و اینجاست که نام آسیاتک میدرخشد :D
پینگم نسب به اون ایپی داخلی 24
دوستان شنیدم اعلام شده فردا سرعت اینترنت adsl و سیم کارت ها افزایش خواهد یافت و در همین رستا قیمت ها هم ارزون تر میشه
من هم بعید میدونم اما از یکی دوستان شنیدم که سرش تو اینکاراست . منم چشم به اینا اب نمیخوره
الان یه هفته هست دارم پیگیری میکنم :| سرعت دانلودم از 600 کیلوبایت شده 100 کیلوبایت :| :| بعدش امروز رفتم مخابرات اعصاب خورد ! میگه موقعی که های وب میخواسته شما رو اوکی کنه یه چیزیو اوکی نکرده :| ( بعد یه هفته ) :| حالا گفته پیگیری میکنم دو سه روز طول میکشه :( تا آخر هفته باید وایسم بازم t___t
ظاهرا مشکلات loss و کندی و..... برا ارتقا بوده ، ایرانی جماعت مگه چیزی جز صبر داره
از حق نگذریم از انتخابات به بعد نت ایران خیلی بهتر شده الان تو سرور اروپا پینگ 110 هست بدون لوس البته. قبلا تو اروپا 200 به بالا بود
یکی از دوستان بود اونم اطلاعات زیادی نداره وزیر نیست که بخواد بگه اونم ، گفت که اعلام شده همین ، اینم میذارم سر قول های دیگشون که عملی نشد
من همیشه تو رشت پینگم زیر 120 بود. البته اینترنته شمال کلا بهتر از جاهای دیگس چون خطوط تلفن ایران از دریای خزر به بقیه کشور ها وصل میشه.
عزیزم رشت خودش شهره. استان نیست که میگی بهترین شهرش :دی
رشت مرکز استان گیلان , جمعیتی حدود 700000 نفر داره که چون مرکز استان هست در روز های کاری تا 1 میلیون نفر هم میرسه و بزرگترین کلان شهره شماله کشور هست.
هر چیزی که تو شهرای بزرگ مثله تهران و اصفهان و تبریز بخوای تو رشتم پیدا میکنی , منطقه آزادم داره تو شهر کلی Mustang و Camaro و غیره میبینی ( 2 تا هم Corvette )
آب و هوا بسیار شرجی در حد 80-100 % رطوبت , تقریبا 2 روز درمیون بارونی , سر سبز.
مردم هم کاری به شما و دوست دخترت تو خیابون ندارن و کاملا Open Mind هستن :دی
فرودگاه بین المللی هم داریم حتی :دی
فروشگاه که خب از سوپرمارکت هست تا هایپر مارکت , نت هم از جاهایه دیگه بهتر نباشه بدتر نیست.
ISP که من نت داشتم ازش ASK یا اندیشه ی سبز خزر بود که برای گیمینگ عالیه.
اضاف کنم منطقه ای که ازاد باشه برق و اب و..... به صورت ازاد حساب میشه که اگر درامد خوبی نداشته باشی 1 ماه بارت رو جمع میکنی و میری جای دیه
این پکت لاس منو کچل کرده بود...از ساعت 11 تا 3 4 صبح دیگه نمیشد بازی کرد! از ساعت 1 که تو watch هم 30% loss داشت خخخ
پست ها منتقل شدند.
نه اشتباه میکنی , منطقه آزاد زیرمجموعه ی ساختاریه استانه , یعنی در حالت عادی همه چی دولتیه , ولی اگه بخوای از منطقه آزاد استفاده کنی یه سری شرایط داره.
مثلا پلاک ماشین فرق میکنه و از استان نمیتونه خارج شه.
ولی شما میتونی همون ماشین رو با پلاک ملی هم داشته باشی ( پول گمرک میاد روش که یه ماشین 80 تومنی میشه 150 تومن )
اخه محمد منطقه ازاد و ابو برق و ماشین چه ربطی به این تاپیک داره که پست انتقال یافت :smile30:
والله پوریا جان منطقه ما رو که می خواستن ازاد کنن اینجور به ما گفته شد اما نکردن خیلی ظلم میشه به ما خیلی ، یکی از سروتمندترین استان دنیا هستیم ناسلامتی اما در عین حال فقیرترینم از لحاظ امکانتات و... :-s
دلیل این که تو شمال کشور سرعت بهتره اینه که مخابرات خط اینترنت شمارو که میخواد تنظیم کنه میزاره رو فیبر نوری ! و شمال کشور isp ها به دلیل بارندگی زیاد اکثرا فیبر نوری هستن اما ما بدبختایی که تو جنوبیم به دلیل بارندگی کم فیبر نوری داده نمیشه :| و یه سری امواج که اسمشو یادم نیست isp ها از اونا برای خدمات دهی در جنوب کشور استفاده میکنن! فیبر نوری خیلی سرعتش خوبه! دلیل اینکه بعضی ها هم تو جنوب کشور هستن که فیبر نوری هست خونشون ولی سرعت نتشون افتضاحه اینه که مخابرات هم تو جنوب فیبر نوری نمیده :|
دوستان امروز کسی توی سرعت نتش تفاوتی احساس کرده؟
loss چطور هست یا نیست؟
یعنی شعور پشتیبانی های کاهش پینگ در حد ناندرتال هم نیست.
پینگ خودم تو بازی 150 هست و 20 لوس
با کاهش پینگ میشه 260 :|
بهش هم میگی برمیگرده میگه این چند وقته سرور ها مشکل پیدا کردن انقدر به ما گیر ندید !!!!!!!
پینگم 180 بود ولی امروز هی میرف رو 400 واسه چن دقیقه.زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل حتما از بازیه.میگه سرورای بازی خارج از کشورن وضیعت نت اون کشور و...خیلی چیزا دخیله :|بعد بهم گفت یه تنظیماتیو انجام دادم چک کن پینگو,پینگم رفته رو 280 پایینم نمیاد گفتم بهش پینگ رفت بالا میگه من دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم تا فردا صبح ببینید چی میشه:| گرفت ر*ید به پینگ حالا میگه هیچکاری نمیتونم بکنم...