بابا بیخیال من صبا نت دارم نم چطوره دم به دقیقه خط قرمز میاد بالا صفحه ولی بازی میکنم مثلا نت قطع میشه بعد که وصل شد میبینم یه دابل کیل گرفتم! حس شیشمم در حدی قوی شده LoL تو دیز کانکتی کلیلک میکنم کیل میگیرم :v
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا بیخیال من صبا نت دارم نم چطوره دم به دقیقه خط قرمز میاد بالا صفحه ولی بازی میکنم مثلا نت قطع میشه بعد که وصل شد میبینم یه دابل کیل گرفتم! حس شیشمم در حدی قوی شده LoL تو دیز کانکتی کلیلک میکنم کیل میگیرم :v
lol
اصرات لگ زیاده :))
ای گفتی زمانی که تازه اومده بودم دوتا ۲ چون خیلی هیجان داشتم از سر ناچاری با پینگ ۸۰۰ هم بازی میکردیم تو خونه دانشجویی ، خیلی باحال بود . Pudge گرفته بودم اینقدر این پینگ حس ششم رو تقویت کرده بود که hook میکردم در سطح پینگ ۱۰۰ . حدس میزدم مسیرش کجاست و جلوترش مینداختم چون dly داشت خودش میکشید ای حال میداد خونه دانشجویی منفجر میشد از خنده
اینم برای کسایی که به پیتگ 5 اعتقاد ندارن D:
Custom game Dota2 rebron
Host ولی ایرانیه (:
http://8pic.ir/images/sqvm8tqbhyi3ynvwpewn.jpg
همین الان پسر عموم زنگ زد گفت با کاهش پینگ پینگش 85ه:d
دوستان یه سوال
از کنار سیم تلفن خونه ی ما کابل برق ( کولر ) رد میشه !
درست از کنارش ! چسبیدن به هم
ربطی به پینگ داره ؟!
http://8pic.ir/images/d93i53nlb35px7s32yra.png
ماشاالله نویزم هم 52 :|
البته اگه درست تشخیص داده باشم
چیکار کنم من؟ :(
خط شما خیلی خرابه :)
اولش که SNR زیادش خوبه :) و Attenuation کمش !
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
من خودم یه خط دارم نویزش بالاست ، ولی سرعتش از خطی که نویزش کم هست ولی SNR جالبی نداره بهتره ! واقعا نمیدونم کی میشه یه خط دیتا دیجیتال داشته باشیم (هست به ما نمیدن بدن هم مودمش خیلی گرونه) :)
یه راه حل بدم بهت شاید مشکل نویزت حل شد :)
اول همه تلفن هارو از پریز بکش ( با یک Splitier با کیفیت مودمت رو به نزدیک ترین پریز که وارد خونه شده وصل کن) اگه تغییر زیادی مشاهده کردی بدون که سیم های تلفنت با برق یکی شده بعضی حاها و این باعث نویز هست اگه نه که برو از جلوی در وصل کن اونجا تست کن ، اگه بهتر شد که سیم مستقیم تنها چارته ، اگه نشد بزنگ پشتیبانی و مقادیری که دیدی و یادداشت کردی رو بهش بگو شاید اگه فرجی بشه توی بوخت خط تعمیر/تعویض بشه و مشکلت حل بشه ( بدترین حالت اونجاست که سیم کشی خارج خونه مشکل داشته باشه که کم پیش میاد)
اینو از کجا میشه فهمید؟ من هم یک تستی بکنم.
خود isp میتونه SNR و... کنه که برای هیچکس انجام نمیده ، دوستانی که مشکل دارن و با روشن خاموش کردن درست نشد زنگ بزنن بگن از اونجا براتون مودم رو ریست کنن 100 % جواب میده
خطم با اسرار زیاد و زنگ زدن مداوم به پشتیبانی بر روی بهترین کیفیت قرار داده شد
http://forum.dotabaz.com/attachment....tid=3691&stc=1
دوستانی که خطتشون کنار برق فشار قوی هستش تاثیر روی پینگ داره یا dly ، همیشه جاهایی که وصله هستش دوباره جدا کنید و یه تیکش رو ببرید تا فرسودگی باعث مشکل اتصال اینترنت نشه
شما آیدی نامبرتو میدی من چندتا سوال ازت دارم !
یا اگه نمیتونی بدی اینجا جواب بده
نگا بیرون خونه از کنار سیم تلفن یه کابل برق رد میشه ! یعنی درست به هم چسبیدن ... ربطی به پینگ داره ؟!
دوم اینکه من یه کاری کردم
از اسپلیتر ( همون که سه تا سوراخ داره ) استفاده نکردم و سیم تلفن رو مستقیم به مودم وصل کردم
پینگ از 300 اومد 150
ممکنه با عوض کردن اسپلیتر مشکل حل شه ؟!
من همیشه با کاهش پینگ بازی میکنم :( میخوام تلاش کنم تا از دستش خلاص شم
شما آیدی نامبرتو میدی من چندتا سوال ازت دارم !
یا اگه نمیتونی بدی اینجا جواب بده
نگا بیرون خونه از کنار سیم تلفن یه کابل برق رد میشه ! یعنی درست به هم چسبیدن ... ربطی به پینگ داره ؟!
دوم اینکه من یه کاری کردم
از اسپلیتر ( همون که سه تا سوراخ داره ) استفاده نکردم و سیم تلفن رو مستقیم به مودم وصل کردم
پینگ از 300 اومد 150
ممکنه با عوض کردن اسپلیتر مشکل حل شه ؟!
من همیشه با کاهش پینگ بازی میکنم :( میخوام تلاش کنم تا از دستش خلاص شم
وقتی مستقیم وصل کردی و اومده پایین 100 % از اسپلینتر هستش برا من هر چند ماه یه بار خراب میشه و عوضش میکنم . جسارت نشه اما فقط تو کل ساختمان از این خط یک تلفتن به اسپلینتر وصل باشه و جاهای دیگه تلفنم وصل نباشه که دچار اختلال بشه پس نتیجه یا یک اسپلینتر خوب بخر یا اگر می خوای امتحان کنی یک اسپلینتر سالم از دوستت یا فامیل بگیر تست کن یا بازم اگر نداشتن میتونی تلفن و مودم رو به اسپلینتر خودت وصل کنی و با تلفتن زنگ بزنی رو موبایلت همزمان با نت هم کار کن وقتی گوشی تلفن رو میذاری کنار گوشت خشششه داد معلومه که مشکل داره اسپلنتر ، باید صدا صاف و شفاف و بدون خش باشه ، همیشه برق تاثیر 100 % نمیذاره اگر شما مناطقی هستی که هوا خنکه و از کولر یا برق زیاد استفاده نمیکنید مشکی نیست
خوده بنده از برق سه فاز استفاده میکنیم که 1 کولر 30 هزار با 2 کولر 18 هزار داره کار میکنه باا فریزر و ... ، دمای بیرونم بین 35-50 درجه هستش پس برق تاثیر زیادی رو تلفن من میذاره خودم بخاطر تابستون سیم رو مستقیم کردم و از کنار کنتر برق هم جداش کردم
ماله من این زیاده
Line Attenuation
:
50.0 30.4 db
چیکار کنم اون Line Attenuation پایین بیاد؟؟؟؟؟؟؟
نه تنها Line Attenuation زیاده بلکه SNR Donw هم کمه . زنگ بزن پشتیبانی بگو از اونجا مودم رو ریست کنن که دوباره تنظیم بشه ااحتمال 90 % مشکل حل بشه اگر نشد بگو کیفیت خطم رو ببرید بالا . پیشنهاد میکنم با یک کارشناس توی پشتیبانی صحبت کنید
سلام دوستان
منم یه مدیتیه با نتم مشکل کمبود snr و نویز بالا دارم این مقدارشه
http://8pic.ir/images/5o9x02hhqg6ac1ty6xjn_thumb.png
سیم رو مستقیم به بیرون ساختمون کشیدم تا بالا ولی مشکل حل نشد به پشتیبانی زنگ زدم گفت فاصله شما با مراکز مخابراتی زیاده اینترنت بیشتر از 1mg نمیکشه هیچ کاریشم نمیشه کرد ;;)
البته درست هم میگفت از زمانی که 2mg ارتقا دادم کیفیت سرویس به شدت افت کرد جوری که هر 5 دیقه یه بار قطع میشد کیفیت سرویس به حدی پایین بود که اصلا در طول روز نمیشد استفاده کرد فقط نصب شب خوب میشد اون موقع snr 6.5 تا 8.5 بود که با کم کردن سرعت نتم به 1مگ snr به 12.5 رسید کیفیت سیستم تا حدی بهبود پیدا کرد که بشه یه دانلودی یا سایتی باز کرد الانم مشکل اصلیم پینگ بالا با لگ شدید حتی با سرویس های کاهش پینگ فقط نصف لگ از بین میره
حالا دوستان اگر راه حلی دارید (اگر هم اصلا حل بشه:() کمک کنید یا اینکه باید با بازی های انلاین خداحافظی کنم ؟!
من چطوری تست بگیرم ؟
من شمالم ! استان گلستان
اینروزا هوا شدیییییییییییییدا گرمه... چند روز پیش دما 52 بود !!!
همین الان اسپیلیتر جدید خریدم و امتحان کردم تاثیری نداشت...
حالا راه بعدی رو تست میکنم !
سیم رو مستقیما میکشم به خونه... شاید مشکل از همون کابل کولر باشه !
بالاخره باید همه ی راه هارو تست کرد دیگه...
امیدوارم اوکی شه :(
اگه راه های دیگه ای هم هست بگید ! همرو حاضرم امتحان کنم...
کیفیت خط رو چجوری بالا میبرن؟؟؟
زنگ زدم
گفتم ریت کن گفت واسه چی گفتم واسه بازی
---- برگشت گفت واسه بازی ریست نداریمb-)
به جای این ضایع بازیا گزارش به مدیر رو میزدین مدیر خودش میدونست چطور برخورد کنه .
اسپلیتتر عوض کردم ( فایده نداشت )
قبلا کابل کولر کنار کابل تلفن بود سیم رو مستقیم کشیدم ! :| به جا اینکه نویز من از 52 پایین بیاد رفت رو 62 !!!
عجب وضعی
موندم چیکار کنم
راه دیگه ای مونده؟
پینگ نو ۵۲ بدو؟؟؟؟:-/
جو الکی ندید هیچ وقت به خاطر همچین چیزی فیلتر نمیکنند.اگر هم بخوان اول اخطار هست. بدون اطلاع همینجوری میپرونید دیگه.
بحث خارج از موضوع خواهشا نکنین ، یه گزینه به اسم گزارش پست خلاف کنار تشکر هست از اون استفاده کنید،
برای دیدن مقدار اطلاعاتی که توی پست قبلی داده بودم باید به تنظیمات مودم مراجعه کنید،
بهترین مکان برای تست کیفیت خط جلو در و وردوی خط به ساختمان هست پس حتما انجام بدین
چرا با واحد 0.1db نوشته برا من :|
http://8pic.ir/images/rgi3f9quowfmm3raycvv.png
برای اونایی هم نمیدونند که کجا برن.برید توی تنظیمات مودم بعد توی STATUS و بعد هم توی Statistics.این برای مودم D-link بود.
و یک سوال دیگه من با این وضعیت خط پینگ 90 هم میگیرم به نظرتون اگه دم در خونه تست کنم ممکنه پینگ بهتری بده؟
سیم adsl من از کنار سیم های تلوزیون و... عبور میکنه
ربطی داره به پینگ؟
از یه نویز گیر خوب استفاده کنم تاثیر داره؟؟
ماله من خوده مودم هست
در ضمن ۳تا نویز گیر وصل کردم
عجب وضعی
آقا دیگه از چه راهی برم؟ !
سیم رو مستقیم کشیدم از کنارش هیچ سیم پرقدرتی هم رد نشده !
قبلا 52 بود الان شد 62 !!!!(نویز)
دیگه چه خاکی به سرم بریزم؟