منم این مشکل رو تا دیشب داشتم هر کاریم کردم درست نشد . آخر سر رفتم یه شیلتر شکن خوب گرفتم درست شد مشکلم
منم این مشکل رو تا دیشب داشتم هر کاریم کردم درست نشد . آخر سر رفتم یه شیلتر شکن خوب گرفتم درست شد مشکلم
دوستان لطفا مسائل مربوط به دور زدن فیلترینگ رو تو تاپیک مطرح نکنین میتونین به هم پ.خ بدین.
پست های اضافی پاک شد.
Ajax (06-02-2013)
دوستان
راه حل اینه که صبح زود ساعت 6-7 بیدار شید استیم باز کنید درست میشه من و دوستم این کارو میکنیم
دیگه اسکن نمیده
من انجام دادم کار نکرد از بازی ها بک اپ گرفتم بازی هارو پاک کردم دوباره اومدم برگردونم باز هم هیمن رو اورد نذاشت برگردونم اومدم بزنم از اول دانلود کنه باز هم همین رو اورد نذاشت دانلود کنه دیگه نمی دونم چیکار کنم
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
من تمام فروم steam زیر و رو کردم هرچی راه حل بود تست کردم ولی باز همون آش همون کاسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها راه حل که برای ما ایرانی ها جواب میده استفاده از S.o.c.k.s هستش همین و بس
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
دوستانی که هنوز درگیر این مشکل هستند باید کارهای زیر رو انجام بدند تا چند دقیقه پیش هم برای من خراب بود اما بعد از انجام این کارها یه اپدیت 190 مگی برام اورد
1-یه قندشکن (**لترشکن) تهیه کنید
2-استیم رو با قندشکن بالا بیارید
3-روی دوتا کیلک راست کنید و در قسمت propertise برید در قسمت Local Files بعد گزینه ی اخر رو بزنید بعد از اینکه کارش تموم شد یه اپدیت براتون میاره 190 مگ
4-فقط یک نکته ذر طول مراحل بالا باید قندشکن ففال باشه
ZedBaZi 4 eVeR
من امروز بعد از ظهر 2 بار این مشکل برام پیش اومد دوباره که خیلی راحت با باز کردن دوتا 2 از آدرس
Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota.exe
این مشکل حل شد!
درست نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
update هم کرد اما بازم درست نشد
سلام دوستان من این کاریرو که life._.deuce گفتن رو انجام دادم و کار کرد اما یه مشکل داره اونم برا دوتا2 رو connecting میمونه و تو بازی نمیره برا من ، امتحان کنید شاید برا شما درست باشه
اما رو یه بازی دیگه این کارو کردم جواب داد و الان دارم بازی میکنم.
سپاس
ویرایش توسط IR.RISING : 05-26-2013 در ساعت 03:24 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©