حسین کار خوبی کرد بحث داشت به بیراهه میرفت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست ها مرور شد , پست شما تقریبا کامل بود و داشت راه درست رو به بقیه نشون میداد به همین دلیل برگردانده شد
حسین کار خوبی کرد بحث داشت به بیراهه میرفت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پست ها مرور شد , پست شما تقریبا کامل بود و داشت راه درست رو به بقیه نشون میداد به همین دلیل برگردانده شد
Ajax (06-02-2013)
اقای Ajax دقیقا حرف شما در مورد ساعت ها صدق میکنه ، من صبح ساعت 7 انلاین شدم و بازی کردم اما بعد از ساعت 11 صبح به بعد این مشکل دوباره دیده شد
Ajax (06-02-2013)
Bara Man injori Drost sho
file ClientRegistrY.BLOB ro rename kardam be ClientRegistry.bak
bad steam ro ejra kardam
ino to khode sitesteam didam
Scanning for Steam games updates! to resolve this problem. :: Help and Tips
Ajax (06-02-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل من هم با این روش حل شد.
بعد از حدود 30 روز وارد بازی شدم ولی بدلیل کمبود وقت(امتحانات) ، احتمالا دوشنبه از خجالت این 30 روز در میام
Ajax (06-02-2013)
اومدم بعد این همه مدت بازی کنم . دوباره Scanning ضد حال زد
کاش همون روز بازی میکردم
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان
ولی لطفا ناراحت نشوید تمامشون به نظر من الکی هست و اگر برای کسی کار کرده به طور اتفاقی بوده و ربطی به اون روش خاص نداشته ، دلیل پیدا شدن این مشکل هم فقط به خاطر شرایط جدید اینترنت ایران هست و باید صبر کنیم ببینیم بعد از انتخابات چی میشه
من دوباره استیمو از دوستم گرفتم بازی رستور کردم بازم ارور میده . دانلودش کردم بازم اررور موندم به خدا به دوتا معمولی رو اووردم یه روش دوروس بگین همه رو رفتم
اقا بعد از 3 هفته اومدیم بازی کنیم سرعت گند نت به کنار این اسکن از کجا پیداش شده
یه راه حل اساسی بدین لطفا
آقا من هرچی می خوام یک چیزی رو تو استیم اکتیو کنم نمی شه !!!
ای ارور دیگه چیه ؟ اسابم خورد شد !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©