درود
این پرچم تیم رو چجوری باید درست کرد ؟!
256 در 256 میسازم نصفه میفته تو مپ ! هر اندازه کردم نشد...
چه کنم؟
درود
این پرچم تیم رو چجوری باید درست کرد ؟!
256 در 256 میسازم نصفه میفته تو مپ ! هر اندازه کردم نشد...
چه کنم؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
کسی اگه تا به حال از twitch ویدئو دانلود کرده لطفاً کمک کنه، من 2 تا سوال داشتم،
1- چرا حجم ویدئو ها انقدر غیر منطقیه ؟ مثلاً ویدئوی 3 دقیقه ای 500 مگ بعد ویدئو 4 ساعتی 700 مگ
2- حالا حجمش هیچی چرا بعد از دانلود فقط صدا داره و تصویرش پخش نمیشه ؟! (فرمت flv)
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام و یه شب بخیر به دوتاباز ها
من حدود یه ساعت پیش که دوتا 2 رو باز کردم به چیزی کنار mmr ام اومده به نام edit official info ...
کسی در رابطه باهاش اطلاعی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
میتونید اسمتون ، اسمه تیمتون و اسم اسپانسرتون ( اگه دارید ) رو تنظیم کنید و وقتی با تیمتون خواستید بازی کنید ( مثلا تورنومنت ) به صورت زیر میاد :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
TeamTag.Name.Sponser
برای مثال :
Sc.PhanThom.iCG
که در اون :
NameTag تیم Scenario به صورت Sc هست ....
NamePlayer یکی از Player های این تیم PhanThom هست ....
Sponser تیم Scenario هم گیم سنتر Infinity یا همون iCG هست ....
ویرایش توسط [DR.[mmL : 12-01-2014 در ساعت 11:12 PM
A_W_Z_2 (12-02-2014),fever361 (12-02-2014),Mohammad_ai69 (12-02-2014),Mr.Nobody (12-02-2014)
سلام دوستان
اقا چطور میشه قسمت private lobby را فعال کرد؟مال من خاموشه و غیرفعال
تا این قسمت فعال نباشه نمیشه کد تقلب رو زد
میشه؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
hotkey هاش درسته ولی تو بازی هرچی shift o enter میزنم تو all نمیره.اعصابم خورد شده
twitch پایه اساسش برای stream و دیدن انلاینه و مثله یوتیوب دانلودی نیست برای همین انقدر برای دانلودش مشکل دارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اینا خوبه، امروز یه فایل 750 مگی دانلود کردم قرار بوده 4 ساعت باشه میبینم 28 دقیقه س اینبار تصویر داره صدا ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
salam dostan man ye typic gozashtam ama nist dobare mizaram man ye moshkele had daram lane garenam nist tanzimatamam roo irane ghablan miparid modemo ofo on mikardam miomad dobare alan dige kolan paride lanam nist hameye tanziamatam dorooste roo irane ama lanam nemiad har kar mikonam(
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در بخش مربوطه سوال بپرسید جواب بگیرید از دوستان
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©