آقا توی all pick چند تابازی میشه تو حالت match gameانجام داد؟
چون من بعد یه بازی بقیه find game ها میرفت رو حالت priority
که لول آپم نمیشه
آقا توی all pick چند تابازی میشه تو حالت match gameانجام داد؟
چون من بعد یه بازی بقیه find game ها میرفت رو حالت priority
که لول آپم نمیشه
سلام دوستان
این مشکل dc شدن دوتا چرا حل نمیشه ؟
کسی راهی پیدا نکرده ؟
داداشم با لب تاب بازی میکنه هیچ مشکلی نداره
ولی من که با pc بازی میکنم dc میشم
از یه نت هم استفاده میکنیم ...
کمک لطفا !
دوست عزیز در Find match محدودیتی برای تعداد بازی وجود نداره و دلیل اینکه شما Low periority میشی اینه که چند نفر Report ـــِت میکُنن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
A_W_Z_2 (04-20-2014),Mohammad_ai69 (04-20-2014)
سلام من اول زدم رو اپدیت 90 مگ بود دیدم داره به حجمش همینطوری اضافه میشه شد 200 الان تا 600 رسیده pause کردم من باید چیگار کنم؟
یه نگاهی بندازید و اینجا بگین پوشه استیم شما کامل حجمش چقدره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روز قبل پلی کردین باهاش ؟
A_W_Z_2 (04-22-2014)
امروز انتی ویروس avast رو نصب کردم اونم زده پاک کرده بعضی فایل های بازیرو
اگر فایل حذف شده این کار رو انجام بدین اگر چیزی کم داشته باشه بازیتون ، دانلود خواهد کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی بازی توی استیم کلیک راست کنید و properties/Local file/Verify integrity of game cache
توجه : قبلش از بازی مونده بکاپ بگیرید یا کل پوشه استیم رو تو یه درایو دیگه کپی داشته باشید تا اتفاقی نیفته
موفق و سربلند باشید .
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 04-22-2014 در ساعت 06:12 PM
Sharingan (04-22-2014)
شروع ثبت نام دقیقا چه زمانی هست برای سومین دوره مسابقات dota 2 در سایت دوتاباز؟؟؟؟؟
تاریخ مشخص نشده هنوز ، توسط مدیر ارشد fcb ، اطلاع رسانی خواهد شد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (04-23-2014),Darktoheaven (04-24-2014),Milad._.R (04-22-2014)
دوستان وقتی میگن یه هیرو imba شده یعنی چی؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©