تعداد نوشته ها و تشکر که از اصول کار هر انجمنی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تعداد نوشته ها و تشکر که از اصول کار هر انجمنی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-03-2016)
let me remove your 4K thanks giving and then decide either it is or notThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه ميلاد الان مثلن شماره عضويت و يوزر گارنا كاربردي نداره كه مومن
عنوان كاربرم خوب بالاي آواتار معلومه ديگه
اين 3 مورد انصافا اضافن
اين 3 موردي كه تو پست قبلي گفتم تو اين انجمن كه برپايه دوتاس الزاميه
حالا هرچي صلاحه
پ.ن :
اينم يه نمونه از يه انجمن فوتبالي پربازديد
ویرایش توسط Hooman.J : 08-03-2016 در ساعت 12:13 PM
Team Secret
یوزر گارنا که حذف کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عنوان برای کاربرای معمولی فرق داره اون قسمت
بستگی به نظر بقیه هم داره
خیلی خزهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خز خودتی میری آیفون بخری میگن ای بابا تو چقد خزی میخری خارج درس بخونی میگن چه خزی میری باشگاه عکس بگیری از خودت میگن چه خزی میگن بازی چی میکنی میگی دوتا میگن خزی بزار زر بزنن و بگن خزی همه چی خز شده آقا
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خو منم به اين غلظت نميگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ميگم چيزايي كه زياد اهميت نداره رو ورداريم چيزايي كه موضوع انجمن ربط داره رو اضافه كنيم
حالا هرچي خودت دوس داري
Team Secret
[DR.[mmL (08-03-2016)
اینو راست میگه .... چیزی مثل شماره عضویت به هیچ دردی نمیخوره چون تاریخ عضویت هست معلوم میشه کیا کی عضو شدن
با توجه به اینکه فروم واسه دوتا هست بهتره بیشتر روی مسائل خود بازی تمرکز بشه ؛ این چیزایی که پایین آواتاره خیلی کلی هستش و باید به دوتا ربط داده بشه
فقط این گزینه یوزر نیم استیم خوبه دی:
هیرو مورد علاقع
رول مورد علاقه
آیتم مورد علاقه
rune مورد علاقه
اینا دگ ناموصن افتضاس همه رو بزاره خز نیست از خزم اونور تره یچیزی باشه خوب باشه
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
[DR.[mmL (08-03-2016)
بهترین فرد در بخش کامپیوتر ATER هستش در این سایت ، همه هم شاهد فعالیتش بودیم با توجه اینکه به زودی pc جدید میگیره به نظرم اگر بهش مدیریت بخش کامپیوتر رو بدین خوب میتونه فعالیت بکنه البته همین الان هم کسی در اون بخش سوالی داشته باشه جوابگو هستش اگر صلاح میدونین البته . من فکر میکنم خیلی وقته ایشون نیاز به ارتقا داره که مفید تر واقع میشه و باعث پیشرفت چشم گیری خواهد شد
با تشکر .
بله ، من از همینجا هم ازش تشکر میکنم ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به همین دلیل هم کاربر متخصص هست.
برای اون بخش هم رنک مدیریتی نداریم .
MasteR (08-05-2016),Mohammad_ai69 (08-05-2016),Sharingan (08-05-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©