سلام نمیدونم اما فکر کنم خلی وقته این قالبو داریم کم کم یه تغییر تحولی بدین از تکراری بودن در بیاد.ممنون
برای مشاهده کامل و استفاده از تمام امکانات انجمن ثبت نام کنید
سلام نمیدونم اما فکر کنم خلی وقته این قالبو داریم کم کم یه تغییر تحولی بدین از تکراری بودن در بیاد.ممنون
Milad._.R (08-09-2014)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قالب انجمن اگه مشکلی نداشته باشه تا چند سال هم عمر مفید داره ، مثل انجمن هایی مثل p30world ، پرشین تولز و...
با اینحال خود قالب رو که بعید میدونم بتونم به این زودی ها کلا تغییر بدم ،
فوقش اگه ArTaBaZ وقت داشته باشه طرح های گرافیکی (مثل هدر ،تب ها و..) رو یه تغییر بدیم
akpro (08-11-2014)
درود
ببخشید مسابقات 1v1 برگزار نمیشه؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
در صورت استقبال امکانش هست...دفعه قبلی که استقبال نشد! کلا بچه های ایرانی ایرانی انگار از 1v1 ترس دارن نمیدونم چرا اصلا هیچ میلی به انجامش ندارن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام
می خواستم بگم یه چند وقثی بود که آموزش نمی گذاشتید(فکر کنم تو مسابقات بود) نا امید شده بودم ولی با گذاشتن آموز engima واقعا خوشحال شدم
نظرم این بود که اگه می شه یه تاپیک بزارید که گیم نت های شهر های دیگه رو پیدا کنیم مثلا خودم رفته بودم مشهد هرچی من و پسر خالم دنبال گیم نت گشتیم پیدا نکردیم حالا اونجا همش الاف و بیکار بودیم اگه هم چنین تایپیک باشه ینی سایت از دوتا باف چیزی کم نداره
dota buff 4 friogne(اگه اشتباه نکنم) dota baz 4 IRANIAN
داداش دفعه قبل مسابقات گذاشتین توی خرداد و دقیقا همون موقعی که خیلی امتحان دارن ! حالا 2 ماه از تابستون میگذره هیچ خبری نیست ! بعدشم میبینی توی آذر و دی میاین 3 دوره مسابقات فشرده میذارین :smile63:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
مسابقات 1v1 بزارید ! مهلت ثبت نام رو بیشتر کنید
مطمئنا استقبال میشه !
منم میام xD
شُ م ا ر ا
اگه با قوانینی که خود دوتا 2 وضع کرده بزارین خیلی خوبه .. 2 تا کیل یا 1 tw
What happened ? Axe happened
بله تازگیا بچه ها ماشالله خیلی زحمت میکشن و هر هفته شاهد چند تا آموزش هستیم که سطح همگی اونها هم حرفه ای هست واقعا خسته نباشند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون تاپیک هم بله نظر خوبی هست خودم امشب تاپیکش رو میزنم تا دوستان بیان و آدرس بدن
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاوکی پس من الان یک تاپیک نظرسنجی میزنم تا ببینم اوضاع از چه قرار هست و جو شرکت در مسابقات چطوری هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------
باز هم اگر دوستان دیگه نظراتی داشتن خوشحال میشیم باهاشون صحبت و تبادل نظر کنیم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ArTaBaZ (09-03-2014)
فردا میام نظر مثبت میدم ایشاللا !
شبتون شیک
شُ م ا ر ا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©