nothing to sayThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه قبول کنی چه نکنی تیم 1 تعطیل بوده بالام جان
nothing to sayThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه قبول کنی چه نکنی تیم 1 تعطیل بوده بالام جان
H.e.x (04-10-2014)
نوبا فکر میکنن همه نوبن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه ربطی داره به هیروی اینتل؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا خوب این بحثا چیه بشینید ریپلی رو ببینید
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
پوریا ناراحت نشو ولی محمد راس میگه:smile29:
FCB (04-10-2014)
امروز یه بازی کردم تو گیم نت بود ... (فردا عکسشو میذارم). ..
تیم ما ... naix - night stalker - riki - sniper منم viper بودم
تیم 2 ... zeus - storm - void - spirit - doom binger
اول بازی این ریکی و اسنایپر گند زدن به بازی جوری که زئوس با لاشخوری 15 کیل داشت و 2تا dead...
من و دوتا دوستم لن بودیم ... (اصغر و لایف استیلر)
بازی کردیما. ...6 تا تاور جلویی مون افتاده بود .... ولی اخرسر بازی رو با همکاری بردیم .... اونا 55 کیل داشتن ما 38 تا ... ولی ما بردیم .... بیشتر از 1 ساعت طول کشیده بود ...
خیلی حال داد ... جاتون خالی ...
فردا رفتم گیم نت از همون جا ادرس بازی رو میدوم برین دانلود کنین
بازی بس ناجوان مردان قشنگی بود پیشنهاد میکنم حتما بازی رو ببینید مخصوصا از دقیق 40 به بعد که همکاری تیم ما شروع میشه
کم مونده بود دDoom با دوتا هارت بیاد بقل دستمون گریه کنه
با وجود with doctor به این میگی بازی ؟ 5 به 4 نزدیک بوده ببازیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اا چرا یه طرفه نیگا میکنی از اون ورم Pudge ما نقش گلابی رو ایفا میکرد نیگا نکن 8 تا کیل داره 8 تا کیلو با مفت خوری از ما گرفت
کلا تو بازی دوبار بیشتر درست هوک نکرد
دقیقا WD که نقشه پشمک رو داشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن , یه سری هیرو ها هستن , از یه حدی بیشتر HP شون رو بالا ببری میشن تانگو , واقعا 2 تا هارت به چه درد Doom میخوره؟
یه BKB میبست شرف داشت.
AmirMahmood (04-24-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©