درود
دوستان هر گونه انتقاد، پیشنهاد و یا سؤالی در رابطه با قوانین دوتا 2 دارند در ادامه تاپیک اعلام کنند تا از سوی مدیران به آنها رسیدگی و در صورت امکان و مفید بود اعمال و یا اصلاح شود.
سپاسـ
بله
خیر
درود
دوستان هر گونه انتقاد، پیشنهاد و یا سؤالی در رابطه با قوانین دوتا 2 دارند در ادامه تاپیک اعلام کنند تا از سوی مدیران به آنها رسیدگی و در صورت امکان و مفید بود اعمال و یا اصلاح شود.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (06-11-2013)
من با محدودیت آیتم مخالفم
به این عکس نگاه کنید
NaVi پس باید اینجا براش باخت میزدن دیگه؟ (تیم EG gg داد Navi زود اومد بیرو برا این زده Radiant Victory)
ایتم mekanms و pipe محدود باشه خوبه ولی با dagon و refresher مخالفم
من این قانون رو بخاطر تورنمنت قبل و حرف چند نفر آدم ... نوشتم که نیان دوباره گیر بدن چرت و پرت بگن
باشه Dagon و Refresherرو حذف میکنم از اون قسمت
مرسی از اطلاع رسانی
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (06-17-2013),Mostafa91 (06-11-2013)
نظر من اینه برای تیمهای مرحله گروهی رندوم کار نکنید و حداقل بر اساس نتایج مسابقات قبلی چندتا سرگروه تعیین کنید که گروهها قوی و ضعیف نشن .
سلام و مرسی از پیشنهادتون،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در جواب باید بگم تا اونجایی که من خبر دارم خیلی از تیمهای شرکت کننده در تورنمنت گذشته منحل شده اند و یا غیر فعال هستند. بنابراین امکان اینکه ما طبق نتایج و شناختی که از تیم ها داریم اقدام به تعیین سرگروه کنیم وجود ندارد.
همچنین امکان ابراز نارضایتی از سوی دیگر تیم ها بخاطر رندوم نبودن گروهبندی حتما وجود خواهد داشت و تیم های قوی یکی از اونها خواهند بود.
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
Mostafa91 (06-12-2013)
یک سوال چرا باید تیممون تو سایت ثبت شه؟
شاید ما الان تیم نباشیم بعدا هم نخواییم تیم شیم ولی چون دوستیم بخواییم باهم شرکت کنیم
اگه میشه مبلغ ثبت نام هم بگید
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
FCB (06-13-2013)
سلام و مرسی از سؤالتون،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در جواب باید بگم تیمها نیاز دارند تا در سایت ثبت شوند تا به عنوان تیم رسمی دوتا 2 در ایران شناخته بشند. حالا این چه ربطی به رسمی شدن داره؟ ربطش این هست که سایت دوتاباز تنها مرجع دوتا 2 در ایران هست که این بازی رو از همه نظر پشتیبانی میکنه و
تمام کاربران دوتا 2 ایرانی برای کسب هر گونه اخبار و اطلاعات فارسی درباره دوتا 2 به این سایت رجوع میکنند لذا ثبت شدن تیم شما در این سایت اولا به همه اعلام خواهد کرد که چنین تیمی وجود دارد و تشکیل شده است ثانیا دیگر تیمها میتوانند با ارتباط با ایمیل شما برای یک بازی دوستانه با تیم شما قرار بگذارند.
با توجه به نوشته شما هم باید عرض کنم که چه دوست و... برای شرکت در تورنمنت حتما به یک تیم نیاز دارید زیرا تورنمنت رسمی هست و محلی برای صرفا بازی کردن نیست که به قول معروف با بچه ها بیایم بازی کنیم بریم !
مبلغ ثبت نام هم هنوز مشخص نیست و 1 تیر اعلام خواهد شد اما شما برای هر تیم روی 20 هزار تومان حساب کنید یعنی نفری 4 هزار تومان
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
DarK F!RE (06-13-2013)
با تشکر فقط اگه میشه در این دوره مسابقات برای جلوگیری از مشکلات فکر میکنم شرکت نکردن داوران و مسئولین برگزاری تو مسابقات باعث بهتر شدن و جلوگیری از تمامی شک و شبهات و حرف بعضیا باشه
ممنون
سلام و مرسی از پیشنهادتون،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرکت مدیران در دوره قبل هم میتونیم بگیم اجباری بود و هم اشتباهی اما در کل اشتباهی بود که در این تورنمنت تکرار نخواهد شد.
کسانی هم که بخواهند برای تورنمنت حاشیه درست کنند خواهند کرد و به این چیز ها کاری ندارند.
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
davidkami (06-18-2013)
8 تیر
اگه تاریخ مسابقه هنوز مشخص نشده، بذاریدش بعد از 8 تیر، این طوری کنکوری ها هم میتونن شرکت کنن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©