این 2 بازی اخری که هیچی نفهمیدم ..
منم ناراضی بودم![]()
akpro (07-01-2013)
دوستان بعد از حرف و حدیث هایی که صبح تو سایت پیش اومد من امروز واسه بازی ساعت 3 به ایشون تذکر دادم که جنبه فان گزارشش رو کمتر کنه و ایشون هم گوش کردن تو بازی دوم کمتر شوخی کردن
شما هم انقدر به کستر ها گیر ندید لطفا,
بزودی مرحله گروهی تموم میشه و بازی ها با چند کستر برگزار میشه و میتونید هر کدوم رو که خواستید انتخاب کنید .
World Should Feel PAIN
Milad._.R (07-01-2013)
ببینید ما به قدری مشغله داریم که تمام پیام ها رو با 5 دقیقه تاخیر جواب بدیم و یا بعضا جواب ندیم ! خود من به شخصه همین وضعیت رو دارم.
آدم های متمدنی هستیم عقل داریم شعور داریم فهم داریم تورنمنت دیده هستیم خیلی قشنگ توضیح میدیم اما بعضی دیگه خیلی رو دارند خیلی خوب فکر میکنن جواب میدن
اولا گوش دادن گزارش دیگران اختیاری است من اینو خدا شاهده به شخص خاصی نمیگم. گوش دادن اختیاری هست چت خوندن اختیاری هست و... و اینکه حتما و %100 در تورنمنت بعدی میدونیم چه تیمهایی رو ثبت کنیم چه تیمهایی رو ثبت نکنیم و حتی چه بازیکنهایی رو اجازه ورود بدیم یا ندیم.
طرف آمده به من اینوایت پارتی میده وسط بازی بعد میگه ... تو ادمینا که قیافه میگیرن ! من چی بگم آخه یکی دیگه میاد تو چت پشت بازی .اسه بیننده میخواد با من کل کل کنه خودش رو بزرگ کنه نمیدونه من الان هم سفارش سایت ایران اسکایپ رو دستمه هم داور تورنمنت
طرف پی ام میده سلام آقا سؤال داشتم بعد هیچی نمیگه میگه nice support انتظار داره من بگم جانم بفرمایید گور پدر بازی من میام به شما جواب میدم
دوستان من پشت کامپیوترتون نشستید نمیدونید همزمان دو 2 نفر بگن آقا آیتم ما چی شد با آقا بازی بعدی ما کی هست رو چجوری جواب بدید. انقدر حاشیه نرید روی گزارش Focus ندید حال میکنم با اونایی که هم میان تعریف میکنن هم انتقاد و هم پیشنهاد همکاری میدن خدا عوضشون بده
حرف زیاد دارم بگم اما همش رو تو خودم نگه میدارم که مبادا به تورنمنت و سایت ضربه بزنه
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
maif712 (07-01-2013)
متاسفانه برای من فرقی نداره ارشدین یا چی .
انتقاد بود همین که گفتم
منم میگم ممنونم از این کارتون که به ایرانیا کردین همین .
موفق باشید
سلام
من دیشب چهارتا از بازیهای دوستام رو تماشا کردم، که دوتا از بازیها کسترهای خیلی بدی داشت، و دوتا دیگه از بازیها کسترهای فوق العاده خوبی داشت
اگه اجازه بدید، اول میخوام از گزارشگر و ناظر Meteor تشکر کنم که بسیار عالی و با سلیقه و با لحن زیبا بازی رو گزارش میکرد
دوم میخوام از دو کستر Pedo^Arash و Punisher یه کم انتقاد کنم:
1 - این دو دوست عزیزمون تو کست هایی که داشتن مرتباً ار الفاظ رکیک و بچه گانه و دور از شان مسابقات، استفاده میکردن
2 - کسترها اطلاعات کافی در مورد دوتا نداشتن، برای مثال به هیروی Dragon Knight میگفت Death Knight!!!
3 - کیفیت صدای خیلی بدی داشتن، حتی مواقعی که کستر داشت با کسی چت میکرد صدای کیبوردش پخش میشد. همچنین کسترها مرتباً دیسکانکت میشدن و صداشون هم مرتباً قطع و وصل میشد
4 - کستر اکثر درگیری ها رو نشون نمیداد و در واقع مجبور بودیم دوربین رو بذاریم رو Free Camera و خودمون بازی رو تماشا کنیم
5 - تحلیل های کسترها کاملاً غیر حرفه ای بود و به جای زیاد کردن جذابیت بازی، از جذابیت بازی کم میکرد
برای این مواردی که عرض کردم مثال هم میتونم بیارم تو ریپلی ها، اگه لازم شد بفرمایید
امیدوارم تو مسابقات بعدی کسترها رو با دقت بیشتر انتخاب کنید تا وقتی ریپلی ها رو دانلود میکنیم و دوباره تماشا میکنیم، صدای کستر رو قطع نکنیم!!!
ممنون
ممنون که به شکل صحیح انتقاد کردید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امیدوار شدیم !
بله در مورد بازی های دیروز به آرش تذکر دادیم و اگر دقت کرده باشید در آخرین بازی امروز که همراه با آنالیز ks کست کرده خیلی بهتر شده.
انتقاد ها به کسترها منتقل خواهد شد.
با تشکر
bale ta hodoodi bahat movafegh hastam vali fekr konam ye jash eshtebah kardi ke man etelaaate kafi nadaram az dota - bande az 13 salegi dota 1 shoroh kardam alan hododan 22 salame khoodet beshmor bebin mishe chand sal agaram shak dari mitoonam bahat 1v1 bazi konam ke skille bazimam bebini ba tashakoor az dooste azizam <3 idimam hamine khasti add kon
آقا من واقعا از کست کردن Hunk ، Meteor ، Saeed Slash ، Pedo Arash لذت می برم خیلی خوبن
بعد هم قرار نیست یه نفر بیاد بشینه مثل گذارشگر های قایق رانی بدون هیجان بازی رو cast کنه که !
Milad._.R (07-01-2013)
این گزارشگرتون فکر کنم bam[Y] بود خیلی خوب و خودمونی بود حال کردم بیشتر بذارینش واسه بقیه بازی ها![]()
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
ایول hunk عالی بود و اطلاعات خوبی داشت چیزایم که نمیدونستیم ازش یاد گرفتیم
ممنون از انتخاب ایشون دوستان .![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©