سلام.
خوب من نظر خواصی ندارم فقط درباره caster ها
میخواستم بگم لطفا توی بازی به کسی توهین نکنید.
خودم شخصآ شنیدم.
به نظر من و چندتا از دوستانم saeed slash
یکی از بهترین caster ها هستش. بازی رو کامل آنالیز میکنه
سلام.
خوب من نظر خواصی ندارم فقط درباره caster ها
میخواستم بگم لطفا توی بازی به کسی توهین نکنید.
خودم شخصآ شنیدم.
به نظر من و چندتا از دوستانم saeed slash
یکی از بهترین caster ها هستش. بازی رو کامل آنالیز میکنه
SlasH (07-01-2013)
Salam Be Hameye Dostan
Manam Movafegh hastam Ba Dostane Ke Dar Morede Saeed Sohbat Mikonan
slash be nazare manam behtarin castere tournoment hast
Ke Inam Sabet Shode Hast
SlasH (07-01-2013)
man ba nazare hameye doostan movafegham
kheili elmi va khoob slash gozaresh gari mikone bedoone hich bi adabi be team ha
سلام خدمت دوستان عزیز انجمن و مدیران عزیز سایت دوتاباز.
انتقادی که دارم اینه که برسی فیک بودن تیم ها در برنامه کاری تورنومنت قرار نگرفته.
بنده سامان هستم با nickname | Pa[R]s~GAMEOVER ادمین دوم کلن پارس ، متاصفانه کلن های خوب همیشه دشمنانی داشتند که همواره در تلاش بودند که نام و اعتبار کلن ها رو خراب کنند.
طی یکسری جریانات دشمنان کلن ما از حسادت اقدام به بدنام کردن کلن ما کردند و این ماجرا از mw3 شروع شد ، به شکلی که با nickname اعضای ما چیت میزدند تا ما رو بدنام کنند ، ولی خوب خدا رو شکر ما دوستان زیادی داریم و بین کلن ها شناخته شده هستیم ، این ماجرا در mw3 به پایان رسید و متخلفین از سرور ها بن شدند ، حالا نوبت به dota 2 رسیده ، که همونطور که میبینید یه سری تازه کار با تگ کلن Pa[R]s در تورنومنت شرکت کردند و دارن اسم مارو بد جلوه میدنند.
از مدیران عزیز خواهشمندم که این تیم رو حذف کنند یا این که اسمشون رو عوض کنند.
برای اثبات صحبتم میتونم ادمین اکثر کلن های نامی رو یک جا جمع کنم تا صحت حرف بنده رو تایید کنند.
با کمال میل همین جا من اعلام آمادگی میکنم که کلن پارس در مسابقات بعدی با نام پارس شرکت میکنه و انشالا این مشکلات هم برطرف میشه.
با سپاس فراوان.
اقا saeed slash فقط گزارش گری خداییش ادم حال می کنه جذابیت داره سداش ادم دوست داره ادامه بده گوش کنه خیلی جالبم می خنده بعضی وقتام که سوتی می ده بازم ولی خنده داره ما سر بازیمون بودیم به من پی ام دادن که هیرو های روبروتون وارلاکم اضافه شده سعید داره می گه واقعا شیرینو قشنگ دوست داریم تا اونجایی که می تونه گزارشگری کنه البته حتی 1 بازی گزارشگریش کاره ساده ای نیست چه برسه به این همه بازی واقعا از بچه ها ممنونم ادم دهنش کف می کنه
SlasH (07-04-2013),speerit breaker (07-04-2013)
مرسی که راهنمایی بنده رو پذیرفتید و در انجمن مطرحش کردید بعد تاپیک های دیگه شما کدوم تاپیک رو پی ام دادید قفل هست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیازی به شواهد نیست توضیحاتی که دادید قابل درک هست که در چه وضعیتی هستید و حرف شما برای ما سند هست.
خب الآن که بهتون گفتم نمیشه کاری کرد اما بعد از تورنمنت این تیم رو از سایت حذف میکنیم و شما هم بعدا اقدام به ثبت تیمتون کنید.
حرف دیگه ای نیست فقط شرمنده جوابتون رو دیر میدم چون واقعا سرم شلوغ هست
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Dude (07-04-2013),speerit breaker (07-04-2013)
با تشکر از پاسختون ، و ممنون از پیگیری ، امیدوارم که اطلاع رسانی کنید بین تیم های لیگ و دوستان مطلع باشند که تیم ما در این مسابقات شرکت نکرده و اینها فیک هستند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون بنده با انجمن آشنا نیستم تایک های قفل شده رو پیدا کردم در این رابطه ، بیشتر که جستو جو کردم این تاپیک رو پیدا کردم و موضوع رو مطرح کردم.
امیدوارم که لیگ بعدی رقابت زیبایی بین تیم های بزرگ رو به نمایش بزاره. با آرزوی موفقیت برای همه گیمیر های ایرانی.
با سپاس و تشکر.
Pa[R]s~GAMEOVER
ویرایش توسط speerit breaker : 07-04-2013 در ساعت 10:24 AM
mamnoonam farzad joon <3This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-04-2013)
سلام
من امشب دو بازی بین AUD و SOF رو دیدم که بازی اول هیجان زیادی داشت و نهایتا به 2 تا Divine ختم شد اما متاسفانه این بازی گزارشگر نداشت و فقط ناظر داشت
اینطور که من متوجه شدم گزارشگر این بازی دوست عزیزمون Hunk_Dead بودن اما به خاطر عدم اطمینان تیم AUD به این گزارشگر (به این خاطر که گزارشگر میتونه بازی رو همزمان تماشا کنه)، بازی بدون گزارشگر برگزار شد
من لینک پروفایل این بزرگوار رو میذارم: DOTABUFF - Dota 2 Stats - Hunk-Dead³²¹
ملاحظه میکنید که توی لیست دوستان این گزارشگر، سه نفر از اعضای تیم SOF هستن یعنی ایشون بیشترین بازیهاش رو با بچه های تیم SOF انجام داده
البته شکی نیست که Hunk_Dead یکی از بهترین گزارشگرهای این مسابقات هستن و دستشون هم درد نکنه تا اینجای کار رو عالی گزارش کردن و در واقع ایرادی به ایشون وارد نیست. گناهی هم که نکرده با بچه های SOF زیاد بازی کرده،
اما اینجا میخوام از برگزار کننده گان و هماهنگ کننده گان این مسابقات سوال کنم که آیا بهتر نبود یک گزارشگر دیگه برای این بازی میذاشتید تا این عدم اطمینان پیش نیاد و بازی بدون گزارشگر برگزار نشه؟
و تشکر میکنم از مدیران انجمن که رعایت انصاف رو میکنن و اجازه ی انتقاد میدن
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساعت بازی با برنامه ی سایت تطابق نداشت و توافقی بین دو تیم بود . به همین دلیل با هیچکدام از گزارشگر ها هماهنگی صورت نگرفت . و خودم هم با چند دقیقه تاخیر به بازی رسیدم.
با اینحال بازی دوم رو Section گزارش کرد که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم.
تساوی دو تیم هم معادلات گروه A رو کمی پیچیده کرد که شنبه همه چیز مشخص خواهد شد.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©