مژده بدم به تمامی دارندگان compendium یا همون بوک که تو آپدیت بعدی منتظر یک آیتم immortal باشید چون
به ششمین حد نصاب خرید Compendium رسید !!!
مژده بدم به تمامی دارندگان compendium یا همون بوک که تو آپدیت بعدی منتظر یک آیتم immortal باشید چون
به ششمین حد نصاب خرید Compendium رسید !!!
World Should Feel PAIN
میخواستم بدونم این ایتما که رندم هستن درش شکی نیست اما یه کم با این حرکت ایتم ایمورتال میره زیره سوال به نظرم.
خیلی خوبه که ایتم میده اا باید با برنامه ریزیه دقیق باشه وگرنه ارزش ایتما میره زیره سوال مثل اینه که بیاد weapone void رو بده .
ولی بازم ممنون از خبر رسانی
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
بعید می دونم رندوم باشه نوشتهwill recive a new imortall itemThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زیادم آیتم با ارزشی نخواهد بود چون زیاد هست ارزش پایینی هم خواهد داشت
منم برا همین میگم خیلی این کارشون عجیبه ! شایدم به یه سریا که مثلا سری اول کامپندیومو خریدن ایتمو بده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
ای خبر از کجا اوردی ؟؟ عکس را از کجا گرفتی ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظر من دادن آیتم ها باید بر اساس مقدار خرید Compendium از فروشگاه دوتا 2 باشه که خب یک فرقی بین اون کسی که پول بیشتری صرف کرده تا اون که هیچی صرف نکرده باشه
البته برای من یکی هیچکدوم از اینا مهم نیست دیشب هم داشتم عکس میگرفتم برای سری 3 آمادش کنم که دیدم 2,598,795 بود که گفتم تا فردا حتما حتما میاد.
ممنون از مهرداد بخاطر Update بودنش
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کاملا نظر اشتباهیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این چه حرفیه شما میزنی !
شما میگی هر کس از فروشگاه بیشتر کتاب بخره Immortalesh بهتره ! این اصلا منطقی نیست چون هر کس یک دونه نیاز داره و همه تو کار خریدو فروش نیستند
از شما بعیده چنین نظراتی
سعید بیا تورو خدا یک چک هم تو گوش ما بزن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه میگم برام مهم نیست این چیزا چون همه میدونن دنبال آیتم و Trade و اینجور چیزا نیستم اما خب نظری بود که دوست داشتم بگم.
هر گونه مشکلی هم با نظر من داشتی دفعه بعد بیا تو پ.خ بگو چون اگر اینجا اینجوری منو Shout کنی منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.)
من جای تو بودم میگفتم فلانی نظری که داری میگی از دید من اشتباه و غلط هست نه اینطوری برخورد کنم...
so much respect
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ما فکر میکردیم گارنا شده جای شاخ و شانه کشیدن ظاهرا اشتباه فکر میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگه لپ مطلب رو بگیری می فهمی منم منظورم همین بود که نظرت اشتباهه
من با هیچکس تند حرف نزدم و با هیچکس دعوایی نداشتم - اگر کسی هست که بگه من باهاش دعوا داشتم بیاد بگه
این حرفها زشته محمد خانمنم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.) منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©