فکر کنم 1 coriuer شبیه drodo
فکر کنم 1 coriuer شبیه drodo
دقیق میشه بگی کدوم توضیحات ؟ این لینکش بود دیدم اما پیداش نکردم : http://www.dota2.com/international/compendium/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
برور صفحه اول رو عکس نوشته a new inmortal itemThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
روی Goal ها موس رو نگه دار نوشته،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت New rewards هم نوشته.
برور صفحه اول رو عکس نوشته a new inmortal itemThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کاملا نظر اشتباهیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این چه حرفیه شما میزنی !
شما میگی هر کس از فروشگاه بیشتر کتاب بخره Immortalesh بهتره ! این اصلا منطقی نیست چون هر کس یک دونه نیاز داره و همه تو کار خریدو فروش نیستند
از شما بعیده چنین نظراتی
سعید بیا تورو خدا یک چک هم تو گوش ما بزن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه میگم برام مهم نیست این چیزا چون همه میدونن دنبال آیتم و Trade و اینجور چیزا نیستم اما خب نظری بود که دوست داشتم بگم.
هر گونه مشکلی هم با نظر من داشتی دفعه بعد بیا تو پ.خ بگو چون اگر اینجا اینجوری منو Shout کنی منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.)
من جای تو بودم میگفتم فلانی نظری که داری میگی از دید من اشتباه و غلط هست نه اینطوری برخورد کنم...
so much respect
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ما فکر میکردیم گارنا شده جای شاخ و شانه کشیدن ظاهرا اشتباه فکر میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگه لپ مطلب رو بگیری می فهمی منم منظورم همین بود که نظرت اشتباهه
من با هیچکس تند حرف نزدم و با هیچکس دعوایی نداشتم - اگر کسی هست که بگه من باهاش دعوا داشتم بیاد بگه
این حرفها زشته محمد خانمنم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.) منم میدونم چطوری شیک و مجلسی جواب بگم. (گوشزدی بود که باید میشد.)
این چیزارو باید دیگران قضاوت کنند سعید که لحنت بد بوده یا نه اما اونطوری که از نوشتت استنباط میشه همین چیزی هست که من برداشت کردم
"از شما بعیده" و "انتظارشو نداشتم" "این چه حرفیه میزنی !" زمانی به کار میره که یک چیز خیلی مسخره به نظر بیاد یا خیلی ابلهانه که این حرکت از طرف مقابل انتظارش نمیرفته
در ضمن از کنار این بحث هم بگذریم اون کسایی که گارنا میگی شاخ و شونه میکشن شاید الکی باشن اما ما زمانیکه این کارا رو میکردیم همه میدونن کی و چی بودیم و چی کارا میکردیم اما خب نتیجه نفرینا و لعنت کردناش هم خدا نشونمون داد.
دوست ندارم بحث کنم سعید چیزی بود استیم پی ام بده حلش میکنیم داداش
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (07-24-2013)
اصلا چیزی نبوده که حلش کنیم :دی
در کل من چیزی تو دلم نیست داش محمد
باز هم من اول میگم شرمنده اگه چت هام نامناسب بود. چون عذر خواهی کار سختی نیست من شروع میکنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©