سلام به همه دوستان من تازه ثبت نام کردم.این پستو دیدم خیلی به دردم خورد.اکانت منو تو استیم یه نامردی دزدیده ایرانیم هست.حالا میخوام ریستورش کنم. رمز سی دی کی هم دارم.ولی بلد نیستم تیکت بزنم.اگه بتونه کسی کمکم کنه یا برام تیکت بزنه یه دنیا ممنون میشم
سلام به همه دوستان من تازه ثبت نام کردم.این پستو دیدم خیلی به دردم خورد.اکانت منو تو استیم یه نامردی دزدیده ایرانیم هست.حالا میخوام ریستورش کنم. رمز سی دی کی هم دارم.ولی بلد نیستم تیکت بزنم.اگه بتونه کسی کمکم کنه یا برام تیکت بزنه یه دنیا ممنون میشم
سلام اصلا از کجا میدونی ایرانیه طرف؟
اگه مطمئنی ایرانیه حتما از بچه های گیم نتیه که میری ، واسه منم همینجوری زده بودن آخر معلوم شد از بچه های گیم نت خودمونه !
نه داداش سرم کلاه گذاشت به صورت اینترنتی.میخواستم با یک تعویض کنم
چندوقت پیش که اکانتم دزدیده شده بود ایتمامم که دزدیدن باهاش حالا الان وسط بازی دیدم ایتم جدید اضافه شده به اینونتوری دیدم ایتمارو ریستور کرده استیم! دمشون گرم... :d
Soul Keeper (06-05-2015)
اره دیگه دادن ولی از روش one time recovery استفاده نکردم... همون تیکتی که داده بودم رو جواب دادنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بیشتر از 10 روز تیکت زدم هنوز هیچ جوابی ندادن!
اطلاعات هم کامل و با عکس فرستادم براشون
صبر پیشه کن.7 روزه جواب میدن حداکثرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (06-06-2015)
سلام اکانت من به خاطر بی توجهی خودم هک شده تونستم ژسش بگیرم ولی همه ایتمای خوبش رفت من تا حالا 5 تا 6 تیکت زدم به استیم ولی جوابم رو ندادن مدت زمانی که جواب میدن چقدر است
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©