بچه ها این هیرو ها IMba هستن یا noob یا OP یا هرچی
Riki - Slark - Drow - Huskar - Soul keeper - Spirit Breaker - و دیگه چیزی یادم نیست
البته sf هیروی OP یا به نوعی به قول ایرانیا user نیست
بچه ها این هیرو ها IMba هستن یا noob یا OP یا هرچی
Riki - Slark - Drow - Huskar - Soul keeper - Spirit Breaker - و دیگه چیزی یادم نیست
البته sf هیروی OP یا به نوعی به قول ایرانیا user نیست
Mahdi-Void (01-09-2014),SHARK (08-18-2014)
لطفا این دمورو بذار این جا مام ببینیم چجوریه.
هیرو هایی یوزر اند که
به طور کلی خیلی خوفن
مث spirit, huskar, slark
جالب اینجاس که Ursa و axe یوزر نیستن
کلا فرقی نمیکنه یوزرا که شکست ناپذیر نیستن . فقط باید بلد باشی بزنی . اون موقع فرقی نداره کی جلوت باشه.
البته اس اف یکم فرق داره .
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
سلام دوست عزیز
user که کلا وجود نداره ! چون اگه همچیم چیزی بود چینی ها که بهترین دوتا باز های دنیا رو دارن تو مسابقات رسمیشون این هیرو ها مخصوصا Spirit رو نداشتن
مطلب دوم راجع به هیرو پرطرفدار Sf اینه که بازی کردن با این هیرو کسی رو pro نمیکنه
این هیرو واقعا هیرو سختیه ! 6 کردن یا 2 تا coil زدن با هیرو پلیر بودنو نشون نمیده ! من خودم 1 سال Sf بازی میکردم که فهمیدم چطور میشه در هر شرایطی هیرو رو شاخ کرد چون دشمنای خیلی زیادی داره مخصوصا واسه اول بازی که Mid هست
Slark اصلا User نیست . در واقع هیچ هیروی OP نیست . با پیک درست در مقابلشون میشه زدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
slark یه هیروی IMBA(به قول روسا ) هستش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
OP هم این معنی رو میده حالا دلیل :
slark که دارین بازی میکنین فقط باید 2-3تا کلیک رو فشار بدین و هیچ سختی نداره. در ضمن قبلا OP نبود الان شده چون اگه بره توی ulti دیگه sentry و track و dust و اینا هیچ اثری ندارن.
کلا OP به هیرویی میگن که نه تنها هیروی اسونیه بلکه زدنش هم سخته که معمولا هیرو های attacker هستن
Mohammad_ai69 (12-05-2014)
sf مثل هیروهای دیگه روش های خواص خودش رو داره و یکی رو لول حساب میکنه و یکی فقط میره رو اتکر ، بستگی به بازی هم داره ، اما به شخصه از اسکیل 1 فقط برای gold جمع کردن و کیل اول بازی استفاده میکنم و سریع میرم واسه اتکر شدن . چون هیرو فوق العاده ای هستش
اما اون صحنه ای که دیدم از sf توی دوتا 1 هیچ وقت یادم نمیره ، یه shadow داشت و یه dager با boot . اسکیل روح هم پر ، رفت زیر پای 5 هیرو در اواسط بازی ، ulti زد تا دستش اومد بالا زد یهو دگر کرد به سمت خلاف حرکت تیم مقابل و 3 کیل رو زد و rampage . اینقدر برا دگر و کیل ها سریع بود که باید صحنه رو اهسته می کردی که بفهمی چی شده
یه آدم نوب که فرق بین carry o support o tank o ... رو نمیدونه این کلمه یوزر رو بین ما جا انداخته....
وای خدا شما حتی نمیدونین یوزر یعنی چی بعد به همه درس میدین ؟!
یوزر یعنی هیرویی که زیاد پیک بشه نه که بازی باهاش آسون باشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©