سلامامیدوارم از این تایپیک ناراحت نشین
من اصلا هیروهای user مثل spirit breaker,huskarو... پیک نمی کنم ولی می خوام بدونم sf هم usere?
اخه هر کی پیک میکنه باهاش pro میشه.لطفا نظر دهید
سلامامیدوارم از این تایپیک ناراحت نشین
من اصلا هیروهای user مثل spirit breaker,huskarو... پیک نمی کنم ولی می خوام بدونم sf هم usere?
اخه هر کی پیک میکنه باهاش pro میشه.لطفا نظر دهید
خواهشن مطلب .... تخیلی نزارین
هیرو هیرو هستش دیگه نمی دونم کدوم نوبی این user اختراع کرده
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
user یعنی چی؟ تا حالا 500 تا گیم نت رفتم این رو نشنیده بودم
شاید منضور شما carry باشه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
user یعنی پلیر متوسط به پایینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به جرات و بی تعارف میتونم بگم بعد از 6 سال دوتا بازی کردن و 2 سال و خورده ای دوتا 2 بازی کردن Sf تنها هیرویی هستش که در حد متوسط هم نمیتونم باهاش بازی کنم
البته دیده هر کس فرق داره. طرف توی درو دیوار COil میزنه و میگه من متوسط به بالا هستم ...
من خودم اصلا مسلط به Coil کشیدن در زاویه ها نیستم
این اصطلاح User هم جدیدا تو گارنا مد شده!
منظور از هیرو های User هم هیرو هایی که بازی کردن باهاشون راحته و نیاز به تجربه زیاد یا رفلکس بالا ندارن ،
مثل Spirit Breaker که فقط کافیه 1 و 6 کنی رو هیروی دشمن و در 90% موارد هیرو های ضعیف رو اول بازی میزنه !
البته این فقط در سطح گارنا مطرحه ،چون اکثریت نوبن و راه مقابله با اینجور هیرو ها رو نمی دونن ،
وگرنه توی استیم و یه بازی که 4 نفر حرفه ای دارن پلی میکنن اصلا نمیشه به امید یه هیرو بازی کرد !!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
موافقم نیدونم کدوم نوبی اینو اختراع کرده که هر کی از یه هیرو می خوره هیرو طرفم کمی هیرو اسونی باشه می گه هیروت نوبه نوبیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. .........
واقعا راست میگیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
sf یوزره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی ها این جوری میگن ولی این تور نیست.
خیلیا هیروهایی برمیدارن که باهاش نمیتونن بازی کنن.ومیرن سراغ هیروهایی که بتونن.به این هیروها میگن یوزر که کسانی که بااونا بازی میکنن هم یوزر هستن.
من تو گیم نت هایی بازی میکردم که جز هیرو یوزر چیزی بر نمیداشتن چون با هیروهای دیگه بازی بلد نبودن.اگر هم mod SD میزدن حداقل3_4 بار همون اول RMK میکردن چون با هیچ کدوم از اون سه تا هیرو بازی بلد نبودن(خوب بابا شما که میخواید یوزر پیک کنید ap بزنید دیگه این دیگه چه کاریه ؟).جالب اینجاست که بعضیاشون 2_3سال بود دوتا بازی میکردن.
کسانی که بازی سطح پایینی دارن هیرو یوزر پیک میدن.
البته من خودم شاید هر 1یا2یا3ماه یه بار هیرو یوزر پیک کنم.
همه ی کسانی که هیرو یوزر پیک میکنن یوزر نیستن.
یوزری که یوزر نباشه یوزر نیست!
ویرایش توسط zoro_sprite : 01-10-2014 در ساعت 02:57 AM
Reza Y (06-14-2014)
فقط یه جا دیدم تو دوتا 1 که با sf کاری کرد که توی بازی معمولی نمیشد ببینیش ، توی بازی ام وای ام ها طرف اسکیل 6 که زد قبل از اینکه دست sf بیاد پایین کویل های اسکیل 1 رو زد !!!! این میگن سرعت عمل و دقیق با زاویه زد که تونست کیل بگیره ، اینقدر سریع بود که با صحنه اهسته نشون میداد فیلمشو
HoMaYoON (06-14-2014),Mahdi-Void (01-09-2014),Reza Y (06-14-2014),shavn (01-10-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©