شما چیکار به قشنگی دارین؟؟!!
مهم این هست که هیرو شاخیه
شما چیکار به قشنگی دارین؟؟!!
مهم این هست که هیرو شاخیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Four-Eyes (01-29-2014)
این حرفو به Four-Eyes هم گفتم
پس از این به بعد یک میمون هم بسازن کاری به قیافش نباید داشته باشیم دیگه
مهم اینکه شاخه ؟
بحث بی فایدس. brb
response هایه terror blade
Terrorblade responses - Dota 2 Wiki
response هایه phoenix
Phoenix responses - Dota 2 Wiki
Viper (01-29-2014)
وقتی Terrorblade اسلحه هاشو کنار هم میزاره همون طرح کمربندش ( قیافه آنتی میج ) درست میشه
Four-Eyes (01-29-2014)
اون بالا هم کاملا اشاره کردیم و صحبت به نفع ما تموم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا اپدیتیش امد؟
امشب ساعت 12This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا فردا ساعت 12
یا پس فردا 100% ساعت 12
kingkong (01-29-2014)
این Terrorblade خیلی ضایع هم راه میره... مدل شاخ هاشم بد درستش کردن ( باید مثل دوتا 1 موج دار میکردن شاخش هاشو )
و طرح هیروشم هم خیلی سادست !
ولی این فونیکس واقعا قشنگ شده ( مخصوصا وقتی lvl ulti خودش رو use میکنه یه صدای آهنگین قشنگی میاد )
واقعا غیرمنتظره بود این 2تا هیرو اصلا فکرش نمیکردم که قرار هیرو ادد شن . ولی SoulKeeper بیاد یک هیرو دیگه به OP اضافی میشه
حوصله پست دادن ندارم وگرنه به نفع شما نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فوق العاده زشته terrorblade . حالا بازی کنید به حرف من خواهید رسید. زمان باید شماها رو توجیح کنهاین Terrorblade خیلی ضایع هم راه میره... مدل شاخ هاشم بد درستش کردن ( باید مثل دوتا 1 موج دار میکردن شاخش هاشو )
یکی OP رو واسه من معنی میکنه ؟ولی SoulKeeper بیاد یک هیرو دیگه به OP اضافی میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©