شما چیکار به قشنگی دارین؟؟!!
مهم این هست که هیرو شاخیه
شما چیکار به قشنگی دارین؟؟!!
مهم این هست که هیرو شاخیه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Four-Eyes (01-29-2014)
این حرفو به Four-Eyes هم گفتم
پس از این به بعد یک میمون هم بسازن کاری به قیافش نباید داشته باشیم دیگه
مهم اینکه شاخه ؟
بحث بی فایدس. brb
response هایه terror blade
Terrorblade responses - Dota 2 Wiki
response هایه phoenix
Phoenix responses - Dota 2 Wiki
Viper (01-29-2014)
وقتی Terrorblade اسلحه هاشو کنار هم میزاره همون طرح کمربندش ( قیافه آنتی میج ) درست میشه
![]()
Four-Eyes (01-29-2014)
اون بالا هم کاملا اشاره کردیم و صحبت به نفع ما تموم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
اقا اپدیتیش امد؟
امشب ساعت 12This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا فردا ساعت 12
یا پس فردا 100% ساعت 12
kingkong (01-29-2014)
این Terrorblade خیلی ضایع هم راه میره... مدل شاخ هاشم بد درستش کردن ( باید مثل دوتا 1 موج دار میکردن شاخش هاشو )
و طرح هیروشم هم خیلی سادست !
ولی این فونیکس واقعا قشنگ شده ( مخصوصا وقتی lvl ulti خودش رو use میکنه یه صدای آهنگین قشنگی میاد )
واقعا غیرمنتظره بود این 2تا هیرو اصلا فکرش نمیکردم که قرار هیرو ادد شن . ولی SoulKeeper بیاد یک هیرو دیگه به OP اضافی میشه![]()
حوصله پست دادن ندارم وگرنه به نفع شما نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فوق العاده زشته terrorblade . حالا بازی کنید به حرف من خواهید رسید. زمان باید شماها رو توجیح کنهاین Terrorblade خیلی ضایع هم راه میره... مدل شاخ هاشم بد درستش کردن ( باید مثل دوتا 1 موج دار میکردن شاخش هاشو )
یکی OP رو واسه من معنی میکنه ؟ولی SoulKeeper بیاد یک هیرو دیگه به OP اضافی میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©