خاک تو سر این Valve کنن که یه up کل سرور هاش رو میریز به هم !
وسط بازی dc میشی . بازی یهو تموم میشه! تازه تیم حریف هم برنده میشه نمی دونم چرا!
این همه ایتم میفروشه 10% پولش رو بد سرور هاش رو تقویت کنه این جوری نمیشه
توی dev هم میری هیچ جوابی نمیدن
خاک تو سر این Valve کنن که یه up کل سرور هاش رو میریز به هم !
وسط بازی dc میشی . بازی یهو تموم میشه! تازه تیم حریف هم برنده میشه نمی دونم چرا!
این همه ایتم میفروشه 10% پولش رو بد سرور هاش رو تقویت کنه این جوری نمیشه
توی dev هم میری هیچ جوابی نمیدن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mahdi-Void (01-30-2014)
یه چیز دیگه هم هست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوای stats یه بازی رو ببینی برا چند لحظه time out میشی بعد error میده ...
واقعا ما فکر این اپدیت میترکونه ولی ...
Mahdi-Void (01-30-2014)
معمولا وقتی favor فستیوال اینها میاد سرور ها میترکن فکر کنم اگه فقط tb و phoenix میومد اینجوری نمیشود سر مود WN هم اینجوری شد
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
بابا Valve کلا Terrorblade رو خراب کرد.اولا مدلش که بیشتر افراد نپسندیدن..خود من وقتی میبینمش احساس میکنم لباس AM رو عوض کردن و دوتا بال کوچک زدن که نگن پرنداره.چشم هاشم نور آبی زدن نگید شیطانی نیست.همه جاش هم نورانی ساختن مخصوصا حالت شیطانیش ولی یه چیزی هست اونم اینه که تو افسانه ها و اینطور چیزها شیاطین نور آبی ندارن!
دوما صداش هم بهش نمی خوره هم به عنوان برادر آنتی هم...
سوما با این همه شباهت و انتظار همین حالا دیدم اون مکالمه های آنتی رو که موقع دیدن ترور میگفت رو هم حذف کردن و برادر هم نیستن و هیچ ربطی هم بهم ندارن قیافشون هم تصادفه که این همه شبیه همه.
چهارم اون آیکون هیروش هم (همون آیکون بالایی کنار هیروهای دیگه) خیلی بی کیفیته البته این نظر شخصی بود.
بالاخره ترور از خوشتیپ ترین هیروهای دوتا بود و واقعا سطح انتظار هم بالا بود.مثلا Invoker هم از خوشتیپ ترین های بازی بود و تو دوتا 2 هم عالی ساختنش ولی این رو دیگه...تعارف نداریم مزخرفه دیگه.
من که از روز اول همینو گفتم که Terror رو تخمی ساختن ولی نمیدونم این همه دفاع برای چیه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم با بقیه موافقم این هیرو skill 3 خیلی جالب میشه ولی valve اصلا رو طرحش کار نکرده فقط خواسته یه چیزی بده بیرون:دی
Mahdi-Void (01-31-2014)
منم انتظار نداشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها چیزه باحال terror قسمت ultimate اش ه
که یهو صفحه می لرزه و اون صدای عجیب میاد
Mahdi-Void (02-01-2014)
lvlsesho kheyli khob sakhtan vali vaghty mamoliye shabihe shotor morgh rah mire vase dota ghashang tar bood vali dar kol mamnoon
دقیقاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی Soulkeeper معمولیه خیلی لاغره . مثل شتر مرغه و بال هاش هم خیلی نازکه . انگار که از دو طرف زیر دستگاه پرس رفته
من باید یک اعترافی بکنم
در حالت Meta واقعا قشنگه به خصوص هیکل و بال هاش که دود ازش بلند میشه . و با BKB خیلی غول میشه
البته اینو در نظر داشته باشید که صورتش در حالت Meta مثل گربه است . تمامی تعریف هایی که کردم رو بدون در نظر گرفتن صورتش گفنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©