با چه ها کسی آهنگ های باحال Daft Punk داره من عاشق این خواننده شدم آهنگ های که بنزر شما باحال برام لینک دانلود بزارید . plz
با چه ها کسی آهنگ های باحال Daft Punk داره من عاشق این خواننده شدم آهنگ های که بنزر شما باحال برام لینک دانلود بزارید . plz
من یه آلبوم daft punk رو دارم سبکش که new age هست این که شاد نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو یه مثال بزن برام من معرفی کنم برات
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
یه سوال شما بچه مسلمونا اهنگ متال به دردتون نمیخوره برید یه سبک دیگه کارکنین :d کلن سبک متال مشکل داره نمیدونم شما اگاهین از حرفهای که تو اهنگ میزنه یا خودتونو میزنین به کوچه علی چپ؟!
Pendulum - The Island × Dj Bell DnB RmX
Linkin Park - Lost In The Echo × LyonHart Remix
Linkin Park - Lost In The Echo × KillSonik Remix
In Flames - Cloud Connected × Club Connected Remix
Hecq - Steeltongued × Ultre Steal Tongues
Groove Addicts × The Beast At Our Door
Evans Blue × This Time It's Different
Evans Blue × In The Shadow
Crown The Empire × Memories Of A Broken Heart
فک کنم فهمیدم منظورتون ار شاد بودن چیه شما برو یوتیوب(قصد تبلیغ ندارم ) ریمیکس های (ِDubstep,Brutal,Gaming Dubstep,famel Vocal) این سبک هارو چک کن
مس این Gaming Dubstep Mix 2014 (by DYJ) | Dubstep Remix 2014 - YouTube
.................................................. .........
من بهت کار های گروه کارای Dj Snake رو پیشنهاد میدم
اینم Essential Mix واقا محشره 2 ساعته ولی واقا میرزه
http://mixj.co/dj-snake/Essential-Mi...-Snake.mp3?_=1
ویرایش توسط Dude : 11-04-2014 در ساعت 12:05 PM
فقط holly wood undead
faghat LINKING PARK HAL MIDE BE MAN MOGHE DOTA
اون بخاطر آدرنالینی هست که توی بدن ترشوح میشه و تمرکز آدم رو میبره بالا + هیجان و... البته من هم قبلا خیلی زمان بازی گوش میدادم ولی جدیدا نمیتونم افکت های توی بازی خیلی مهم هست یکی یه اسپل میزنه 2000 رنج اون ور تر صداش میاد واکنش نشون میدی و..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آهنگ Two Steps From Hell - Protectors of the Earth به نظرم برای بازی فوق العادس !
ویرایش توسط WardeN : 01-18-2015 در ساعت 02:19 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©