اسلاردر و همه میتونند بزنند خیلی ضعیفه نیاز شدید به آیتم داره تمام قدرتشم بستگی به تیم داره که چطوری بازی کنند آموزش خیلی ضعیفه
اسلاردر و همه میتونند بزنند خیلی ضعیفه نیاز شدید به آیتم داره تمام قدرتشم بستگی به تیم داره که چطوری بازی کنند آموزش خیلی ضعیفه
هیچ هیرویی آنتی ندارد فقط باید پلیر باشی
'ScoOPiNG yO (12-05-2014)
ریکی بدترین ضده اسلاردر هست
هیچ هیرویی آنتی ندارد فقط باید پلیر باشی
1.یه سوال کجای این اموزش ضعیفه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوده slarder هم که به قول شما خیلی "ضعیفه" اول بازی یه armlet بگیره و یه blink میتونه خیلی خیلی خطرناک بشه(armlet رو خودم تا min 9 همیشه میگیرم و blink رو هم سعی میکنم تا 17-18 بگیرم)
2. اینکه riki over farm فقط میتونه slarder رو بزنه. اما اول بازی فقط کافیه riki بره زیره ulti slarder .کافیه slarder بتونه 5-6 بار riki رو بکشه .
slardar اصلی ترین ضده ریکی هستش
javgir (12-05-2014),miniod (12-05-2014),mrc4ever (12-05-2014),samdeloges (12-08-2015)
Slardar و Bounty Hunter به خاطر آلتیمیتاشون اصلی ترین حریف های riki هستن. نه اینکه ریکی اصلی ترین حریفه اونهاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (12-05-2014),samdeloges (12-08-2015)
سلام
میگم من شنیدم اسلاردار وقتی میره تو جنگل سرعت هیل پر کردنش بیشتر میشه رفتم امتحان کردم نشد.
حالا این درسته؟؟؟؟؟
بعد یه چیز دیگه میگن وقتی تو جنگل باشه و ریکی بیاد کنارش هیلش پر نمیشه به خاطر همین دشمن ریکیه
حالا اینا درستن؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
؟ ... شما slark رو داری میگی احتمالا slardar که اصن هیل نداره ... riki توی این patch یا roam بازی میشه یا offlane اصن چیز خاصی به حساب نمیاد که دشمن کسی باشه چون هیچوقت فارم نداره ... smoke ش اسلارک رو اذیت میکنه ولی اینکه counter باشه نه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره هر هیرویی یا یونیتی از دشمن که تا یه رنجی نزدیک اسلارک باشه 6 شو از کار میندازه ... جنگل هم ربطی به 6ش نداره .
What happened ? Axe happened
shahab3 (08-08-2015)
این هیرو فول آیتم شه بیشتر هیروهارو میزنه
و شاید فقط 1% هیروها اتک به اتک جلوش دووم بیارن
فقط بدیش اینه
1- اول بازی خیلی گوشته مخصوصا در برابر ناکرها
2- بازی باهاش سخته و کار هرکسی نیس
3- نیاز شدید به آیتم داره
ویرایش توسط Deadking : 08-08-2015 در ساعت 11:36 PM
شدیدا با این ایده که اسلاردر ضد وایپره مخالفم چون اصولا وایپرو تا مین بیستا اینا در مید لین کاریش نمیشه کرد در مید لین تقریبا حریفی نداره و آخر بازی دیگه تقریبا میتونه هیرو های نزدیک زن تانکو حذف کنه به خاطر شیشش فک کن گارد بخواد آخر بازی بره برسه به وایپر
خخخخخخخ
میگی اینویز میکنه خب وایپرم میکنه و دور میشه و اتک میده
این خیلی استدلال ساده ایه که من کردم ولی اگه بازی خوبو بذاریم کنار هیرو رنج پدر هیرو میلیو در میاره
منم موافقم اصلا کانتر محسوب نمیشه واسه وایپر.اما وایپر رو اگه بخوای 1vs1 تو مید کنترل کرد و ببری بهترین انتخاب Razor هست وایپر تا midgame خیلی قویه و بعدش دیگه جلو بیشتر هیروها ضعیف میشه با Razor میتونی تا مین 20 حداقل تو مید Meck با بوت و اگه خوب فارم کنی Blade mail بگیری اگه نه که نسف BM رو رگفتی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از بهترین کانتر های Slardar رو بنظرم Sven میشه نام برد.با لول 3 بیشتر تاثیر این هیرو که ulti ش باشه خنثی میکنه
راستشو بخاین من همشدو ماهه با دوتادو اشنا شدم و قبل از اون هم فروزنت بلد نبودم!
اولین هیرو هایی که برداشتم :
1:luna
2hoenix (همون پرنده هه)
3:slarder
...
خلاصه جونم براتون بگه اولین بار که با لونا بازی کردم (یه مش نووب جولومون افتاده بودن و سه تاشون اباندون بودن) اولین رمپیج خودمو زدم !(البته خوم نزدم یکی از بچه های گیم نت زد)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©