با توجه به زیاد شدن آموزش های حرفه ای بخش دوتا 2 ، این تاپیک ایجاد شد تا کاربران و مدیرانی که در حال نوشتن آموزش هیروی خاصی هستند اعلام کنند.
تا هم یک اطلاعیه ای (Coming Soon) باشه و هم باعث بشه تداخلی از نظر تشابه آموزش های در حال تکمیل پیش نیاد .
توجه دشته باشید ، هر آموزش حداکثر یک هفته بعد از اطلاعیه ارسال شود. و در صورت تاخیر بیش از اندازه با امتیاز منفی و تخلف همراه خواهد بود .
و اگر به هر دلیلی موفق به تکمیل آموزش مورد نظر نشدید ، بدون ارسال پست جدید و با ویرایش همون پست مربوطه اعلام کنید.
+ موارد تخلف در تاپیک :
1) ارسال هر گونه پست اضافی فاقد اطلاعیه
2) تداوم در ارسال اطلاعیه های بی سرانجام
نکاتی در مورد آموزش حرفه ای :
لطفا قبل از شروع در این تاپیک اسم هیرو رو بگید تا همزمان کسی دیگه رو اون آموزش کار نکنه
حتما عکس ها رو از سایت dota2.com و سایت های معتبر کپی کنید ، یا در اپلودسنتر خود انجمن اپلود کنید تا از همه نظر موندگاریش تضمین بشه: http://forum.dotabaz.com/uploader.php
پیشنهاد میکنم بجای اینکه عکس اسکیل ها رو با paint درست کنید ، عکس خود اسکیل رو از Dota2.com کپی کنید و توضیحات رو زیرش به صورت کامل بنویسید،
با اینکار بعدا برای ادیت کردن آموزش دچار مشکل نمیشیم و به راحتی میشه ویرایشش کرد.
مهم: وقتی مقداری از آموزش رو نوشتید ، یا حتی کاملش کردید ، قبل از ارسال پست حتما ویرایشگر رو به حالت کد a/a تغییر بدید و یک کپی ازش بگیرید ، تا در صورت قطع شدن برق ، اینترنت یا سرور سایت ، زحماتتون از بین نره !
------------------
آموزش گذاشتن عکس در سمت چپ :
بعد از تبدیل کردن ویرایشگر به حالت کد(A/A) ، کد زیر رو کپی کنید :
کد HTML:
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
بعد به حالت عادی برگردید ، در ستون سمت چپ عکس رو بزارید ، ستون سمت راست هم نوشته هایی که میخواید قرار بگیره .
دوباره به حالت کد برید ، و به TD که عکس در اون قرار گرفته مقدار 280 بدید ، یعنی به این صورت :
مثل اینکه همه دارن رو آموزش هیروها کار میکنن . انشالله همینجوری پیش بره امثال تابستون آموزش همه هیرو ها تکمیل میشه . من الان آموزش earth shaker رو شروع خواهم کرد . اگه کسی روشی برای نحوه ی دانلود از یوتیوب بلده بگه ممنون میشم . برای آموزش لازم دارم .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
مثل اینکه همه دارن رو آموزش هیروها کار میکنن . انشالله همینجوری پیش بره امثال تابستون آموزش همه هیرو ها تکمیل میشه . من الان آموزش earth shaker رو شروع خواهم کرد . اگه کسی روشی برای نحوه ی دانلود از یوتیوب بلده بگه ممنون میشم . برای آموزش لازم دارم .
لینک ویدیو رو کپی کنید.
در سایت convert2mp3.net لینک رو پیست کنید. فرمت رو mp4 کرده و کیفیت رو انتخاب کنید و روی Convert کلیک کنید.
همونطور که آموزش Venomancer رو نوشتم .... میرم سراغ آموزش Bristle Back که اون هم انشاالله فردا میذارم (خواستم امروز بذارم ، آقا میلاد گفت شلوغ میشه فردا بذار)