داداش متوجه نشدی علت مرگشو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا بیامرزتش خیلی ناراحت شدم
داداش متوجه نشدی علت مرگشو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا بیامرزتش خیلی ناراحت شدم
به کجا رسیدیم که حالا تیستر غذا هم باید زنگ بزنی بهت نوبت بده!
ای کاش واقعا تیستر بودن خوب و بد میگفتن...بنظرم ما حتی تیستر بودن رو هم بومی کردیم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
FCB (10-13-2019)
جدیدا سر این دانشگاه و کار خیلی سرم شلوغ شده وقت نشد تورنومنت هارو ببینم
ولی هایلایت هارو که میدیدم بازی nickobaby رو خیلی خوشم اومد واقعا یکی از کری های خوب دوتادو هست میتونم بگم رد حدnisha rtz razes666
تیم های cisهم که کلا ترکیدن امیدی بهشون نیست اما gambit بدک نبود ولی خوب قاعدتا یکی دو هفته دیگه اونم دیسبند میشه (فک کنم رسمه تو cisکه تیم ها دو هفته ای باشن)
tnc رو فک نمیکردم خوب عمل کنه و توقع افت عملکرد داشتم اما توی این eslخوب درخشید مخصوصا timse
پ ن : کجا میتونم مطالبی در مورد مبانی اولیه برنامه نویسی پیدا کنم؟؟ (بدرد بخور باشه)
ba4ma3n (10-28-2019)
در جواب سوال دوست عزیز بالایی که پرسیدند : کجا میشه برنامه نویسی پایه یاد گرفت.من قبلا کلاس برنامه نویسی میرفتم مربی مون یه سایت بنام سایت کود اکادمی معرفی کردند که البته اینگلیسی هست ولی از پایه برنامه نویسی تمام زبان های سی شارپ ،پایتون،،جاوا و کلی چیز دیگرو اموزش میده که بنظر من خوبه
alia76972 (11-01-2019)
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (11-08-2019)
گفتیم کنکور میدیم راحت میشیم میریم سراغ دوتا 2
رفتیم دانشگاه دیدیم سرمون بیشتر گرم شده نهایتا توربو میشه زد
مثل اینکه اقای جهرمی مشکل پینگ بازیهای انلاین رو حل کرده و تا اونجایی که فهمیدم فعلا سرور های بحرین و دبی رو فیکس کردن و خود اقای وزیر هم استوری پینگ 55 رو گذاشته بود رو اینستاش
لطفا هر کسی اگه پینگش بهتر شده بیاد اینجا اعلام کنه ببینیم اوضاع از چه قراره و حرف ایشون چقدر صحت داره
سرور اروپا برای من فعلا همون 90 تا95 هست
اما سرور دبی دقیقا فیکس شده 55 همون حرف اقای وزیر
امیدوارم برای سرور اروپا که اصل همونم هست یه کاری بتونن بکنن.
FCB (11-08-2019)
واسه من که تغییری نکردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©