واقع گرایی یعنی اینکه کلا بازی رو بذار کنار یا همون روزی یک دست بازی کردن هممون میدونیم گیمینگ تو ایران فایده نداره سالی یک بار مسابقات برگذار میشه اونم چی 2میلیون 500 تومان برای 6تا تیم! خارج نیست که هر ماه چند تا جام باشه اونم با جایزه های 97000 دلاری هرچی بازی کنی عمرت رو به فنا دادی همون روزی یک دست اونم فقط جنبه فان و تفریح (بالاخره نمیشه کلا قیدشو زد)
تازه از نظر من حتی تو خارج که تازه درامد خوبی هم داره هنوز واسه تمام خوانواده ها قابل قبول نیست مثلا کسی به burning زن میده؟ نمیده 100% می خوای بگی میشستم روزی 12ساعت دوتا2 بازی میکردم یا حتی اروپا فرقی نداره اخرشم درست تموم میشه دانشگاه آزاد بدشم میبینی هیچ تخصصی نداری فقط بلدی دوتا بازی کنی که بهش 1تومانم تو ماه نمیدن تو سن 28سال اینها هم نمیشه دیگه چیزی یاد گرفت فقط یکسال بخون بذار بری رشته ای که دوست داری اونوقت واست تفریح میشه خودش جای دوتا رو تو زندگیت میگیره
واقعا خیلی تابلو بری خواستگاری بکگی دوتا بازی میکنی صاف بیلاخو نشونت میدن اونجاست که عمق فاجعه نمایان میشه
مثلا همین مدیر این سایت سایت رو زده راجب دوتا2 ماهی 1ساعتم دوتا 2 بازی نمیکنه
البته یک استثنا وجود داره بچه مایه دار باشی آخرشم میری شرکت بابات کار میکنی 24ساعته هم دوتا بازی میکنی آخرشم happy forever میشی بدشم که داره فانی رو وداع میگی رو تموم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد