1 سال فقط 1 سال از مدرست که بگذره اینقد دلت براش تنگ میشه بخدا،منم همینطوری بودم به حرفم 100000 درصد میرسی قول میدم.من میگفتم عمرا دلم تنگ بشه ولی تنگ شد!
1 سال فقط 1 سال از مدرست که بگذره اینقد دلت براش تنگ میشه بخدا،منم همینطوری بودم به حرفم 100000 درصد میرسی قول میدم.من میگفتم عمرا دلم تنگ بشه ولی تنگ شد!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-16-2016),Soul Keeper (02-16-2016)
امروز صبح وسط بازی اینترنتم قطع شد دیگه حوصله lp نداشتم! همون موقع سریع با ایرانسل تعرفه خریدم با 3G وصل شدم به بازی پینگ روی150 بود بدون 1% loss :/ تکون هم نمیخورد پینگ! فردا صبح دوباره تست میکنم اگر همیشه اینطور بود خوبه هی تعرفه بگیرم
pishva (02-16-2016)
ببخشید مگه شما با اینرنت معمول با چه پینگی پلی میدین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-16-2016)
پینگ بین 120-150 هست بدون کاهش پینگ ولی loss داره و قطعی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-17-2016)
میشه دعام کنید ؟!
pishva (02-17-2016)
از این پچ بد تر توی کل تاریخ دوتا نبوده
تنها چیزی که توی بازی میبینی
INVO
OD
Specter
دیگه هر نوب سگی هم با پینگ زیر 100 میتونه بهترین اینو رو بازی کن !!!
خاک تو سر ice frog خاک تو سر invo + spcter.
صد رحمت به همون پیچی که Lesh و ss و lina و Troll قوی بوده Specter invo od کلا بازی رو گند میکشن.
9invo تا اسکیل یکی از یکی بهتر
spirit ها از گرگ Laycan یهتر
Cold snap از اسکیل 1 emigma بهتر
سان استرایک انقدر خوبه نمونش رو هیچ هیرویی نداره
EMP از skill2 هیرو nyx بهتر
و... باقی اسکیل های مضخرفش که هر خر دیگه این روز ها با یه Septer ، octa میتونه skill spam کنه.
((الان یکی میاد میگه شما خودت چرا پیک نمی کنی؟ - خوب نفهم ! با پینگ 200 نمیشه Invo , tinker , puck meppo رو اون جوری که باید و شاید بازی کرد))
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
dark druid (02-17-2016),Soul Keeper (02-17-2016)
دقیقا! الان هرکیو میبینی اینووکر رو گذاشته هیرو اوله پروفایلش و هر روز باهاش بازی میکنه یه زمونی سخت ترین هیرو دوتا شناخته میشد od هم کافیه int جمع کنه هر اتکش اندازه یه هوک دمیج میده... کلا مسخره شده خیلی فقط باید doom با refresher کشید جلو اینا. پودج هم که چیزی نگم بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-17-2016)
اتفاقا بهترین پچ تاریخ دوتا به نظرم . کاملا بالانس ( به جز همین چند تا هیرو که گفتی + lone druid )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هیرو ها هم counter دارن . تازشم اکثر کسایی که بازی میکننشون وضعشون خرابه . تعداد محدودی به من خوردن که خوب بازی کنن . من خودم od افتضاحم .
جوش نزن داداش
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (02-17-2016)
خب حتما کابل یا مدمت مشکل داره دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©