دوستان یکی بگه این گزینه ها چیه ما تیکشونو بزاریم یا ورداریم
دوستان یکی بگه این گزینه ها چیه ما تیکشونو بزاریم یا ورداریم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اگه ميتونيد اينو حتما بخونيد.من كلا ديدگاهم نسبت به puppey عوض شد.
http://archive.is/4OEUP
Sent from Vallhalla
A_W_Z_2 (10-10-2016)
باو خیلی زیاده حالشو ندارم بخونم حالا دیدگاهت خوب شد یا بد؟ البته فک کنم بد شده باید باشه باتوجه به چند خط اولش
من کلا هیچ دیدی نسبت به هیچ پلیری ندارم ولی دندی و میراکلو دوست دارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (10-10-2016)
shut up dude and delete this oh you wont ??? FIGHT ME THEN - PuppeyThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که فهمیدم آدم **** هستش بعد کیک کردن w33 و misery الانم که دیگه همه فهمیدن چه ادمیه. مرتیکه چپ و راست میره کیبورد و مانیتور رو میشکنه هرکی هم چیزی بگه بهش میگه مردی بیا دعوا
اون کمال هم معلوم چه ادمی بود به خودش میگه pro gamer پول میده اکانت کلش میگیره twitter followers هاش هم همه fake
UnHoLy666 (10-11-2016)
Animate portrate: قیافه هیروت پایین صفحه،اگه تیکشو برداری دیگه تکون نمیخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Atomospheric fog:افکت مه تو بازی ،اگه برداری تو بازی دیگه مه نیست.
Tree wind: تیکشو برداری درختا تکون نمیخورن.
Grass : سیزه تو بازی ،تیکشو برداری دیگه سبزه ای نمیبینی.
samdeloges (10-10-2016),Viper (10-11-2016),رهی (10-10-2016)
موفق باشی رفیق، منم مثل تو ام دارم روزی 6 ساعت درس میخونم. 4 - 5 روز یه بار میتونم سر بزنم به انجمن. بهترین دانشگاه ها منتظرمونن. اگه هر وقت اومدی و اینو دیدی شمارتو برام پ.خ. کن حداقل یه ارتباطی با هم داشته باشیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب شد رشته ما فنی بود هیچوقت درک نکردم ! کنکوری که طرف حالا از یک سال قبلش
همه چی رو تعطیل کرده 1 سال درس میخونه !!!!!!!!!!!!
یه فاجعس
ما خرداد مدرسمون تموم شد مرداد ماه کنکو داشتیم 30 روز هم کارآموزی داشتیم تو این 30 روز که هم کاراموزی میرفتیم هم کلاس کنکور وهم میخوندیم
ولی ناموسا 1 سال خوندن خیلی فاجعس
ممنون دوستان کسی از بقیه اطلاعی داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
یه سری Option ها رو که دوستمون گفت یه سری هم که مثله World Lightning معلومه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد Ambient بهت بگم که یه تکنیک پردازشه گرافیکه که تحلیل میکنه هر نقطه از Texture بازی با نوری که بهش داره میتابه چه Reflection ای رو نشون بده.
Ground Parallax هم معنیش تفاوت زاویه ایه که شما و یک شخصه سوم از یک شی مورد نظر میبینی.
تویه بازی باعث میشه زمانی که میخوای Scroll کنی تصویر Background آروم تر از تصویر جلوت ( Foreground ) تغییر میکنه و به بیننده حس 2 بعدی میده.
If you have any problem , fight me dudeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©