تازه بازی رو اپ کردم
fps منم از 90 اومده رو 25-30 چشام درد گرفت 10 دقیقه بازی نگاه کردم اگه فیکس نشه مجبورم دوتا2 رو دیلیت کنم
تازه بازی رو اپ کردم
fps منم از 90 اومده رو 25-30 چشام درد گرفت 10 دقیقه بازی نگاه کردم اگه فیکس نشه مجبورم دوتا2 رو دیلیت کنم
Amin_AssAssin (12-16-2016),reza11 (12-16-2016)
چقدر همه مشكل دارن؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Amin_AssAssin (12-16-2016)
FPS 30
ping 250
loss 20
wtf !!
Amin_AssAssin (12-16-2016)
من امروز ٣ دست بازي كردم. Fps ام هيچ تغييري نكرده بود و پينگم هم همينطور.٣ دست هم monkey king جلوم بود و بردم.اينقدر ها هم كه ميگيد باگ نيست.شما فرض كنيد هيرو يورسا رو اين پچ ميدادن بيرون ، همه شروع ميكردن به گفتن اينكه اين هيرو چقدر باگه.برا من كه از دوتا زده شده بودم بازي لذت بخش شده.حس يه بازي تكراري رو نميده.مخصوصا لودينگ ديگه نداره خيلي خوبه.حتما اپديت كنيد و تست كنيد و از روي نظرات ديگران بيخيال بازي نشيد.
Sent from Potato
Amin_AssAssin (12-16-2016),reza11 (12-16-2016)
Mohammad.S (12-16-2016)
نمیدونم بازی من بهتر شده یا بقیه نوب تر شدن
الان میخوام لبتاپو با دوتا دستام بگیرم بکوبم به میز .
اقا من بد بختم .... بیچاره ام ....سرمو بکوبم به میز ؟
5 تا بازی بن شده بودم .... گفتم بیا از بن در بیایم ... بازی کردم ...5 بار باختم 2 بار بردم
حالا بازی این دی ...
ده اخه من چیکار کنم چه خاکی به سرم بریزم ؟
یا یکی feed میده یا یکی دیسکانکت میشه یا یکی مسخره بازی در میاره بقیه هم نوببببببببببببببببببببب
تو اولی انصافا به مرز خود کشی رفتم ...ww میرفت رو ی نفر ulti میزد .. میمورد برمیگشت باز از اول ...
تو این یکی هر 9 نفر رو کامند کردم (باید که تا الان درک کنید )
Evil Geniuses
reza11 (12-16-2016)
هر وقت با fps 15 سه تا بازی وین کردین بیاین با هم حرف میزنیم -_-
تو گيم اول aa
0/0/0
مگه ميشه؟؟ مردم عجب هنرايي دارن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
reza11 (12-17-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخای ایدیمو بدم ادد کنی بات سینگل برم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©