لول گیری ها همیشه به یک صورت خاص نیست و در بازی های متفاوت حتی میتونه کاملا متفاوت باشه بسته به بازیکن داره ولی درسته در خیلی از مواقع به همین صورتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول گیری ها همیشه به یک صورت خاص نیست و در بازی های متفاوت حتی میتونه کاملا متفاوت باشه بسته به بازیکن داره ولی درسته در خیلی از مواقع به همین صورتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از خوبی های SF اینه که وابسته به نوع خاصی از آیتم گیری نیست و کلی حالت مختلف میشه براش آیتم بست اما بشخصه یکی از لذت بخش ترین کارا گرفتن Eul`s و blink هست.تو mid game رسما همه هیرو ها رو میشه منهدم کرد خیلیم حال میده فراتر از suicide استاد techies :d
اینویز و Eul تو همه ی شرایط براش جواب نمیدن گاهی این آیتم هارو بیاره از بازی عقب میفته و میبازه
مثلا یه دفعه من یورسا بودم اس اف این آیتم هارو خریده بود بعد یارهام رو خیلی ساده میزد
ولی حریف من نمیشد اونقدر زدمش نوشت gg
man 1 ja didam bara sf aghanim o bkb o refresh baste boodan be nazaretoon onjori j mide
ویرایش توسط mamrez7 : 09-15-2016 در ساعت 11:21 AM دلیل: جا ب جا بودن کلمات :D
در صورتی که بخوای این هیرو رو nuker کنی تا حدودی آره که میشه semi nuker. ولی خیلی سخته . چون ذاتا این هیرو به دلیل آرمور منفی ای که از حریف میگیره - دمیجی که سول ها بدست میاره - اسلویی(و دمیج) آلتیمیت میده و agility (سرعت اتک بالای هیرو) بودن هیرو یک هیروی اتکره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل این میمونه یک هیرو tank/roamer مثل axe یا centaur رو carry کنی . شاید بشه ولی چون ذات هیرو یه چیز دیگست ، سخته. بخاطر همین وقتی این هیروهارو carry کنی بهش میگن semi carry
"I'm the beast of bedtime tales."
ترفند های ضد SF
Sky بردارید برید جلوش بلایی ب سرش میارید ک لفت بده XD
با این هیرو ها تو مید راحت نابود میشه AM , bane , Viper , huskar , ... اینارو بردارید و نزارید حتی ۱ لست هیت بده
اگ پا گرفته بود اونوقت دیگه داستان چیزه دیگس
۱_اتکر نشسته و BKB بسته : این هیرو ها میتونن بزننش PA , troll , huskar ,LifeStealer , ... کلن هر هیرو ک گیرش بندازه و اتک سنگین بده
2_مجیکر نشسته و ShadowBlade بسته بیاد کنارتون ۶ کنه : هیرو disable بردارید gem بخرید مثه tide دیدید داره میاد تو تیم فایت ۶ کنه , ۶ کنید کری تیم میپره روش
اگه ی لینا بردارید و خوب بازی کنید با یه ۶ + dagon + ethereal نابودش میکنید
و کلن هر هیرو مثه اینا
ترفند های SF
هیچوقت جلوی این هیرو های بالا SF پیک نکنید
اما اگ همچین کاری کردید
۱- یارتون ی هیرو مثه nyx یا ShadoShaman یا ... برداره و زود ب زود بیاد کمکتون یکیو گنک کنید
۲- دائم در حال جوین دادن و گنک باشید
3-اگ جلوتون نمیزاره فارم کنید با اسکیل ۱ از دور نکرومستری خودتون رو پر کنید و بیاید جلو دینای کنید بک بدید خیلی سریع و منتظر هیرو کمکتون باشد بیاد جلوتون رو گنک کنید
اگه پا گرفتید و موقع تیم فایت شد :
اونا ی هیرو Disable مثه tide برداشتن با ی جم منتظر شما :دی
خوب شما اگه با تیمتون برید جلو هم شما هم تیمتون رو ۶ میکنه و ...
شما ب جای shadowblade ی BKB و Blink میخرید یکی دو ثانیه دیر تر بقیه بلینک کنید BKB رو فعال کنید ۶ کنید
یکی از ترفند های SF ک خیلی من استفاده میکنمو قدیمیم نمیشه اینه :دی
وقتی یکی داره دنبالتون میکنه برید بالا ی پله ای چیزی که از پایین ک اون میاد شمارو نبینه وایسید و تنظیم کنید جوری ۶ کنید ک وقتی امد بالا بش بخره
من بارها خاستن گنک ام کنن همینکارو کردم خیلی حال میده XD
در کل SF جزو هیرو هاییه ک دستون باش را بیوفته اشکشونو در میارید
اتکر هم ب نظر من: manta , BKB , desolator , Butterfly , satanic البته satanic یا desol چون باهم کار نمکنه
فقط 3 خط اول رو خوندم،دیگه بقیش رو از همون 3 خط برداشت کردم
کسی با am مید نمیره..
یه خط هم از وسط خوندم،کسی با sf گنک نمیره این هیرو باید فارم کنه!
به شخصه sf و چند هیروی دیگه رو تنها هیرویی میدونم که میتونن با هر آیتمی بازم پا بگیرن و قوی بشن.مثل np
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
alia76972 (04-30-2017)
ممنون خیلی خوب بود
این هیرو بنظرم خاصه و هرکسی نمیتونه باهاش بازی کنه ، باید طرف خیلی بازیکن باشه تا حق هیرو ادا بشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©