آيتم mask of madnes يكي از ايتمايه اصليشه
به خاطر اتك اسپيد پايين اول بازي
معمولا برا void به خاطر اتك اسپيد پايين اول بازي mask of madnes ميگيرن با داشتنش خيلي راحت وقتي 6 ميكنيد كيل ميگيريد
آيتم mask of madnes يكي از ايتمايه اصليشه
به خاطر اتك اسپيد پايين اول بازي
معمولا برا void به خاطر اتك اسپيد پايين اول بازي mask of madnes ميگيرن با داشتنش خيلي راحت وقتي 6 ميكنيد كيل ميگيريد
ویرایش توسط The Viper : 02-22-2015 در ساعت 08:35 PM
Four-Eyes (02-22-2015)
آقا قبل اون آپدیت سنگین که مربوط به aghanim بود ، میشد با void پلی بدی و خوب فارم می کرد و در نتیجه می تونستی حداقل از 5باری که بازی می کنی 2 یا 3 بار باش ببری . الان جدیدا خیلی ضعیف شده . من این 2روز با روش های مختلف باش بازی کردم فقط 1 دست باش بردم که اونم تیم حریف 1 leaver داشت ! تازه اونم به زور بردیم !!
به نظرم valve باید یه تصمیم جدی روی این هیرو بگیره (بی خود نبود توی ti5 هم اینو پیک نکردن ، چون میدونستن جدیدا چنگی به دل نمی زنه)
"I'm the beast of bedtime tales."
وید رو از 2 نظر ضعیف کردن :
1 = اولتیمیت هیرو که کولداونش زیاد شده!
2= آیتم mask of mad که movment speed کم تری نسبت به قبل میده ( اومدن این آیتم رو ضعیف کردن برای اینکه جاگر ضعیف شه،وید ضعیف شد )
تغییرات وید در 6.83 :
Time Walk دیگر سرعت اتک دشمن را کم نمیکند.
مدت زمان آماده شدن Chronosphere از ۱۳۰/۱۱۰/۹۰ به ۱۳۰/۱۱۵/۱۰۰ افزایش یافت.
از این پس Ward ها در Chronosphere کار نخواهند کرد ( از جمله آلتیمیت Shadow shaman یا Witch doctor )
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ABNightmare (09-19-2015)
سکبل 2 این هیرو توی آپدیت جدید چیکار می کنه؟ من هیچ تغییری نمیبینم وقتی اسکیل 2 شو یوز میکنم
cooldown لول های هیرو ها گیر میکنه وقتی بزنه یعنی جلو نمیره به مدت 6 ثانیه فیکس میشه ... ms و as هم کم میکنه به ازای هر لول که freeze شده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
یعنی 100 در 100 گند زده شد به هیرو. اسکیل میس ووید یکی از بهترین اسکیل های میس بود و شاید بهترینش. 6 ثانیه هم خیلی چیزه خواصی نیست ( حالا اگه هیروهای جلوش میتونستن غیب کنن کارآمده که اونم با اسکیل 6 راحت می تونه گیرشون بندازه ) و در بهترین حالت 40 درصد اسلو می کنه که نسبت به خیلی از اسلو های دیگه خیلی کمتره. حالا بگذریم که هیرو هایی مثه اینووکیر می تونن جلوش باشن. )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه اینکه کلا گند زده شد به هیرو.
ووید دیگه کری نیست . ساپورت یا آف لین پیکش میکنن . به خاطر همین این تغییر شاید از جوانبی به نفعش هم باشه . ولی اگه بخواید ووید رو کری بازی کنین میشه گفت 100% ضعیف شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
یه item build جدید براش آمده دیگه همیشه mom و ... نمیرن . vanguard + rediance +manta توی چند تا stream که میدیدم safelane پیک شد و اینbuildi رو براش میرن .
ویرایش توسط LA_King : 01-05-2016 در ساعت 07:26 PM
الان بهتر شده به نظر من
حداقل الان كاربرد آف لين داره
قبل اون كه كسي پيك نميكرد
ميكردم كلن چيزي نبود مگر اينكه بازي ميموند مين 50 60 به بعد
الان براش Dagger ميرن بعدش Vladmir's Offering و بعد اين Aghanim
لامصب خيلي هم جواب ميده
اگه تيم خوب باشه واقعن از بهترين آف هاس
اين آيتم بندي رو هم iceiceice مد كرد توو بازي با eHome (فك كنم)
چون خودم اولين بار دقيقن فرداي 6.86 كه اين مسابقه برگزار شد ديدمش
♀♠♥ßKß♥♠♀ (01-06-2016)
آره ...
اگه backtrack رو بر نمیداشتن که با این 1 جدید باگ میشد دیگه نمیشد کشتش ... کلا الان بستگی به شرایط بازی آیتمای خیلی متنوعی براش میشه رفت .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©