سلام دوباره مثل همیشه یه آموزش دیگه آماده کردم و آموزش یه هیرویی که توی Team Fight ها واقعا موثره و بدون item هم قدرت زیادی داره
داستان هیرو :
به عنوان دریاسالار نیروی دریایی بزرگ Claddish مامور شده بود تا جزایری که محل زندگی او بود هنگامی که شیاطین Cataract مناطقی هم نوا که مکان انسان ها بود را دزدیده بودند. پس از چند سال و افزایش جنگهای جسورانه و ویران کننده شیاطین و کشتی های آنها را به جزیره Trembling پرتاب کرد. بدترین دشمن او که جزء شیاطین بود موجود عظیم به نام Tidehunter است که در جنگ هایی که با او داشته هنوز کسی پیروز نشده. او اکنون فقط فرماندار یک کشتی روح مانند است که برای از بین بردن دشمنان از آن استفاده میکند. او اکنون برای نابودی دشمنانش به خصوص Tidehunter تلاش بسیار زیادی میکند.
Kunkka, the Admiral Run up the sail while we've got the tide!
نقاط قوت :
Hp پایه عالی
دمیج خوب در شروع بازی
توی lane واقعا با اسکیل 2 دشمن رو اذیت میکنه
اسکیل های پر قدرت
نقاط ضعف :
Mana پایه پایین
اسکیل ها :
اسکیل 1: Torrent
نکات :
2ثانیه طول میکشه تا بالا بپره(0.4 ثانیه انمیشن + 1.6 ثانیه Dly خوده اسکیل)
حریف هایی که به بالا پرتاب میشند Stun میشه ولی میتونه attack بده(حتی هنگامی که روی این سیل ه(Torrent))
وقتی که استفاده میشه , محلی که استفاده شده برای 1.6 ثانیه vision داره
Unit برای 1.53ثانیه disable میشه
اسکیل 2 : Tidebringer
نکات :
وقتی به creep خودی Attack میدید برای Deny این اسکیل استفاده نمیشه
اگه به Attack , Tower بدین اسکیل استفاده میشه.بقیه دمیج نمیخورن اما Tower دمیج اضافه میبینه
اسکیل 3: X Marks the spot
نکات :
اگه هدف انتخاب شده بعد از مارک کردن Magic immune بشه , بعد از تموم شدن مدت زمان ماندگاریش بر نمیگرده
نمیشه از بین بردش
Channel ها رو از بین میبره بعد برگشت
400 تا vision کنار برای شما و خودی , دوره هدف فراهم میکنه
X Marks the spot return
نکات :
وقتی به وجود میاد که یه X mark , Unit شده باشه
و Ultimate شما : Ghost Ship
نکات :
کشتی 1000unit پشت kunkka ظاهر میشه و 1000unit جلوی kunkka از بین میره(پس یکم عقب تر از جایی که میخواین از بین بره بزنین)
سرعت حرکت کشتی 650 ه و 3.17 ثانیه طول میکشه تا به محل مشخص شده برسه
میزان مکانی که کشتی Stun میکنه و دمیج میده بیشتر از خوده کشتی هست
دمیج ای که بعد از buff به شما وارد میشه Hp removal ه و هیچ وقت نمی تونه یه هیرو رو بکشه
دمیج ای که بعد از buff به شما وارد میشه یهو به شما وارد نمیشه(این دمیج در این 10ثانیه کم کم به شما وارد میشه و بعد از بین رفتن buff همه دمیج به شما وارد شده)
ایتم گیری :
اول بازی :
برای اینکه بتونین از اسکیل 1 خوتون راحت استفاده کنید و برای اینکه توی lane زنده بمونین
که یکم بهتون Str بده و که بعدش به تبدیل کنین که یکم Stats بره بالا
که مشخصه! MS بالاتر و یه که بعدش به تبدیلش کنین
وسط بازی :
بگیرید تا 24 تا دمیج بگیرید و سرعت بیشتر و بعدش یه که بتونین فرار کنید و 30 تا AS بگیرید و اگه بگیریدش
ایتم های وابسته به بازی:
اینو بعد SB بگیرید و به تبدیلش کنید
اگه دیدید Armor پایینی دارید و برای AS هم خوبه و اگه در برابر کسایی بودید که اسکیل هاشون قویه(پدر ادمو در میاره) بگیریدش
خودم نمیگیرمش چون اول رویه دمیج اصلی خودم تمرکز میکنم و Cleave شما خوب هست و نیاز شدیدی به این ندارید.ولی خیلی noob هارو میشناسم که کلی از بازی عقب میوفتن ولی به جای اینکه ایتم موثر بگیرن تمام سعی شون رو روی این میزارن در حالی که این فقط یه Cleave در راه نزدیک و فوقش بدون deadalus میخواد 100-200 تا دمیج بده دیگه.البته اگه بازی خوب پیش رفت بگیریدش
ایتم مهمه تمامی Str هاست که Str اضافه و Hp regen خیلی عالی میده
اینم ایتم های مهم :
اسکیل گیری :
اسکیل 2 شما وقتی به لول 4 برسه Cool down اش به 4ثانیه میرسه و میتونین حسابی Spam اش کنین پس مهمه و دمیج زیاد تری هم میتونین بدید(لول 4 : 60 دمیج اضافه مجانی )
دوستان(مچ ها) :
هرکی حریف رو Slow کنه , Stun , disable کنه یا به هر صورتی یه جا نگه داره شما اسکیل هاتون رو با آرامش بزنید() میشه مچ شما
حریف ها :
به نوعی هرکی Attack speed زیادی یا دمیج زیادی بزنه یا شما رو disable کنه میشه حریف شما
X Marks the Spot no longer recalls the target if he becomes magic immune.
6.55
Created.
پنهان کننده: Wallpaper
__________________________________________________ _______________________________________________
سخت ترین آموزشی بود که نوشتم واقعا چون اونقده مشکل پیش اومد سره نوشتنش
از 5بعد از ظهر دارم روش کار میکنم
یه استرتژی دیگه اینکه میتونین اسکیل 3 رو پرکنید و یه باتل بگیرید ساپورت کنین
با استفاده از تلپورت و اسکیل 3
بر عکس
اینکار فقط خودتون رو عقب میندازه
اسکیل 2 توی lane خیلی خیلی اذیت میکنه و حتی میتونین برید mid
اصلا نیاز نیست support کنید
3 رو هم پر کنید به کارتون نمیاد تا 1-2 up نشه
باتشکر
آخه این چه نقطه ضعفیه که برا این بنده خدا نوشتی؟؟ بگو نقطه ضعف نداره باگه هم خودتو راحت کن هم مارو والا!!!
آکاشا نشسته بودم اومد به کریپ اتک داد جونم نصف شد ////:
منم مخالف پر کردن سه هستم حتی بات هم سه رو آخر پر میکنه عملکرد بات مطابق رای عمومی و بهترین بازی هاست پس درست ترین که نمیشه گفت ولی یکی از بهترین روش های بازیو ارایه میده با اینکه زیادم جالب کار نمیکنن!!! ولی در کل اول بازی که آیتم های زیادی برای فرار وجود نداره گرفتن بیش از یک لول از اسکیل سه این هیرو که کری محسوب میشه حداقل در رول کری عملکرد خوبی داره ریسک بزرگیه یکی به عنوان دومین یا سومین لول کافیه
دو پرکنید مانا اول بازی دقیقا برای همین کمه که شما ابتدا اسکیل های پسیو رو بالا ببرید
من واقعا نمیدونم چرا نمیتونم با این هیرو بازی کنم. جزو تنها هیرو هاییه که نمیتونم باهاش بازی کنم.
والا این یارو خیلی مشکل مانا و hp داره!! من زیاد باهاش بازی کردم خیلی چیزا رو هم تست کردم. مید و لن با باتل و... اما هیچ وقت نتونستم خوب بازی کنم . همیشه تعداد باری که کشته شدم بیشتر از کیلامه. خیلی هم بیشتر
پس بازی افتضاح ندیدی
17بار مردم 2 کیل و23 اسیست کونکا بودم
تو خوب بازی میکنی برو حالشو ببر
براش battlefury ببند همین که اسمش دولبه بهش میگن دولب دوسه تا برو خیلی باحال میشه یه تاراسکو یه کریتیکالم بده دمش بیا نتیجه رو بگو
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
آیتمای اصلی که من میبندم: شدو بلد-کریتیکال-Heart of Tarrasque بعدش هم معمولم تا اون موقع بازی تموم میشه چون نمیتونم بره آیتمای بیشتری گلد جمع کنم.
و به نظرم battlefury آیتم جالبی براش نیست.
ولی کلا منظورم اینه که با این هیرو سخت میتونم بازی کنم. با هیرو های دیگه بازی میکنم خیلی راحت و ریلکس
اما این کانکا که بازی میکنم باید خیلی زور بزنم که خوب و قشنگ بازی کنم. کلا به نظرم بلنس (یه همچین چیزایی) نیستش
پ.ن : **واقعن اگه دوس دارين سمت اين هيرو برين از آيتم گيري استفاده كنين كه بهتر از بقيه موارد هست .
خصوصن اگه بتونين لول 1 و 3 و در نهايت التي رو همزمان بزنين خيلي ميتونين تاثير گذار باشين
لول گيري كه تو پست اول بهش اشاره شده واقعن كار باهاش سخته
خيلي كم پيش مياد دشمنا پا لول 1 بدن نگر اينكه با لول 3 بندازينشون تو اين لول