عکس هاش رو دیدم اما من بیشتر دنبال کیبورد با کلید تخت(لپ تاپی) هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عکس هاش رو دیدم اما من بیشتر دنبال کیبورد با کلید تخت(لپ تاپی) هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره منم اونجوریم دقیقا ........ اگه دنبال اینجور هستی Deathstalker خوبه ............. سری steel series apex هم در حد همونه ولی اگه بذاری apex m800 بیاد خیلی عالی میشه چون هم از این ریزره جدیدتره ، خیلی خوش فرم تر و خیلی خفن تره ....... در واقع جلوت به هیچ وجه کم نمیاره .......... اگه منم یه روزی قرار باشه کیبورد بگیرم 60-70% همین apex m800 رو میگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش : اگه میخوای یه کیبوردو دقیق بسنجی عکساش کافی نیست ...... برو yo*t*be ویدیو های unboxingش رو ببین
ویرایش 2 : این ویدیو فک کنم کمکت کنه : https://www.youtube.com/watch?v=R6OWoU5pRAs
ویرایش توسط [DR.[mmL : 06-10-2015 در ساعت 02:33 PM
Mars (06-10-2015)
430 برای یه کیبورد غشایی ؟؟؟؟ برای کیبورد غشایی بیشتر از 150 هزینه کردن خیلی غیر منطقی هست ! هممون Cougar 200K مثل لپتابی هست و خیلی باکیفیت ساخته شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر میخوای این مقدار هزینه کنی همون 700K بگیر این الان بهترین کیبورد کیمینگ هست توی سایت های سخت افزاری بالا ترین امتیاز رو بین کل کیبورد ها گرفته ، خیلی کارایی بالا تر از هر مدل اسیل سریز داره (اگر خواستی بگو لینک نقد این کیبورد به فارسی بدم)
این کیبورد کل کلیداش قابل تنظیم هست قابلیت ghost key داره ، و خیلی چیز های دیگه انفدر محکم ساخته شده تانک از روش در بشه چیزیش نمیشه و... دیگه من اول میخواستم این رو بگیرم ولی مشکل پیش امد پولم کم امد مجبور شدم 200K بگیرم.
اگر همین کیبورد رو ریزر میساخت الان با قیمت 1 تومن هم نمیداد دست مشتری !
انتخاب آخر با شماست ولی تفاوت کارایی بالاست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mars (06-10-2015)
ممنون از همگی
تصمیمم رو گرفتم
مانیتور همون asus عالیه
موس هم اون steele series خوبه
کیبورد هم cougar 200k خوبه
اگه لینکش رو لطف کنید ممنون
راستی apex m800 رو دیدم زیاد با روحیاتم سازگار نیست:پی
ویرایش: موس پد هم اگه میشه یه پیشنهادی بدید
ویرایش توسط Mars : 06-10-2015 در ساعت 03:19 PM
پ.خ دادم آدرس رو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پد هم SteelSeries QCK+ Dota 2 Vengeful Spirit قیمتش 95 هست ، اگر میخوای کم تر هزینه کنی مدل معمولیش هم هست 55 تومن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام داداش گفتم پستت به اونجا ربط نداشت بیارمش اینجا .......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر قیمت من به شما همون siberia raw رو پیشنهاد می کنم اختلاف کیفیتش هم نسبت به kraken اونقد زیاد نیست ولی اگه کلی بخوام به شما هدست پیشنهاد بدم انتخاب های من اینها هستن :
در درجه اول : SteelSeries Siberia V3 با قیمت حدود 500 هزار تومان ( اگه مشکلی با قیمتش نداشتید بدوووووون فکر کردن همینو بگیرید )
لینک : ديجی کالا - هدست مخصوص بازی استیل سریز مدل سیبریا V3 پریزم - SteelSeries Siberia V3 Prism Gaming Headset
در درجه دوم : اگه به هر دلیلی هدستی که در بالا ذکر کردم دوست نداشتید برید سراغ ایر فون ریز razer hammerhead pro ( اینم بگم hammer head دو مدل داره یکیش با میکروفونه یکیش بدون میکروفون ) .......... به چشم یه هندزفری بهش نگاه نکنین ؛ اگه برای بازی هدست میخواید در درجه ی دوم به سراغ همین برید ؛ بیس فوق العاده عالیش توی بازی به شما لذت خاصی رو میده ...... همچنین بدنه ی بیرونیش از جنس آلومینیومی هست که برای ساخت هواپیما استفاده میشه و به همین دلیل نویز هایی رو که از بیرون میشنوید کم میکنه ( noise cancelling نداره برای همین انتظار نداشته باشید هیچ صدایی رو از بیرون نشنوید ) ........................... خلاصه قیمت میکروفون دارش حدود 250 و بدون میکروفونش هم حدود 190 هزار تومان هست
لینک ( با میکروفون ) : ديجی کالا - هندزفری ریزر هامرهد + میکروفون - Razer HammerHead Gaming Handsfree
لینک ( بدون میکروفون ) : ديجی کالا - هدفون ریزر هامرهد - Razer HammerHead Gaming Headphone
درجه سوم : اگه بازم از بالایی خوشتون نیومد من به شما همین kraken و siberia raw رو پیشنهاد میکنم که متناسب با بودجه ای که دارید میتونید یکیشون رو تهیه کنید
ویرایش توسط [DR.[mmL : 06-23-2015 در ساعت 12:25 PM
مرسی ولی بودجه من 350t فقط اگه تو این محدوده هدست خوب میشناسی بگو .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون بابت توضیحات .
اگه همه ی 350 هزار تومن رو میخوای بدی هدست این بهترین انتخابه ؛ حتی تستم گرفتن ازش ........ چنتا بازیکن حرفه ای رو آوردن بعد چشاشونو بستن و به ترتیب اول هدست kraken و بعد Siberia V3 رو گذاشتن تو گوششون ..... بعد ازشون پرسیدن کدوم بهتر بود همشون Siberia V3 رو انتخاب کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SteelSeries Siberia V3 Gaming Headset با قیمت 365 هزار تومان ............................ در کل بهترین هدست برای بودجه شما هست ...... من جای شما بودم 100000000% همینو میگرفتم
لینک : http://www.digikala.com/Product/DKP-...D8%AF%D9%84-V3
اینم بگم یه مدل Siberia V3 بود بالا ذکر کردم 500 هزارتومان بود اون مدل پیشرفتش بود ( Siberia V3 prism )
ویرایش توسط [DR.[mmL : 06-23-2015 در ساعت 12:53 PM
Wind (06-23-2015)
یه سیستم با بودجه 600 هزار تومن برای گیمینگ. محتویات کیس مهمه فقط.ممنون
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام دوستان یه مشاوره میخواستم یه مونیتور با این مشخصات برای گیمینگ و سرچ و کارای اینترنتی خوب هست یا نه لدفا زودتر پاسخ بدید:
LG LED
WIDE 19.5
20M35A
زمان پاسخ دهی سریع پیکسل ها: 5 میلی ثانیه ULTRA FAST
قابلیت توان کاهش مصرفی
وضوح تصویر: 1600 در 900
نسبت کنتراست: 5/000/000:1
READER MODE
Super Energy Saving
DuAL Smart solution
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©