سلام منمم میخوام توکلاس ها باشم چیکار کنم
سلام منمم میخوام توکلاس ها باشم چیکار کنم
تاریخ ارسال رو نگاه کن ماله 1 سال پیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This server is blacklisted. Refusing to connect این ارور میده وقتی کسی میخواد جوین شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام خدمت مدیر انجمن ن هیچی از دوتا دو نمیدونم دو روزه نصب کردم هفت گیگ دادم رفت کیفیتش علی فقط نمیدونم چجوری گروهی بازی کنم همش ی نفره از یجای ابی میاد اونم گابلین یا یونیت داره با چند تا یونیت قرمز میجنگی یجا دیگه دیدم ک گرو هی بازی میکردن خیلی حال داش منم میخوام بدونم ک چجوری بازی کنم اما بلد نیستم لطفا اگه میشه اموزش تصویریشو بزارید ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاپیک برای 2 سال پیشه عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر من شما بازی نکنید چون اگه به بازی وابسته شین ازش نمیتونین جدا شین
ولی برای یاد گرفتن چند راه داره :
1- باید برین توی یک گیم نت یا بازی سنتر پیش یکی دوتا2 بازی میکنه بازیش رو نگاه کنید یاد بگیرید
2- اموزش هیرو های اینجا رو بخونید کمک زیادی میکنه
3- ریپلی نگاه کنید که میتونید برید تو قسمت watch و بازی های live رو تماشا کنید
Mohammad_ai69 (01-01-2016)
درود دوستان گفتم بد نباشه توی این پست یک سایت معرفی کنم که آموزش بازی دوتا 2 به صورت کامل پوشش می ده: *****
ویرایش توسط FCB : 01-21-2018 در ساعت 05:52 PM دلیل: حذف آدرس. درج آدرس سایت ثالث خلاف قوانین است و تبلیغات محسوب می شود.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©