بابا شما مشکل دارین :d خودتون میترسونین که چی بشه ، من حتی فیلم ترسناکم نمیبینم چون خندم میگیره که هیچ سرو تهی نداره
بابا شما مشکل دارین :d خودتون میترسونین که چی بشه ، من حتی فیلم ترسناکم نمیبینم چون خندم میگیره که هیچ سرو تهی نداره
[DR.[mmL (11-13-2014)
خیلی کیف میده :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی بازی ترسناک میری یا کلا فیلم ترسناک میبینی همش کنجکاو میشی بفهمی بعدش چی میشه و خلاصه ... :d یک حالی میده ^^
بازی dead space خیلی حال میداد هم ترسناک هم هیجانی . slender man تو شب با هدفون اتاقو قهوه ای میکنی
ولی ترسناکترین صحنه sven همین 5 دقیقه پیش بود
2 تا divine داشت 6 هم میکرد با کیریتیکال
با timbersaw 2 تا میخوردم ازش میمردم ( تف به قبر هر چی نوب که انقدر باگ کردنش )
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
آره Dead Space خیلی حال داد ب من بازی هیجانی خفنی بود مخصوصا Dead Space 1This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ds نسخه 3 ش به جای ترسناک اکشن شده بود :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی با 2ش خیلی حال کردم.
یه سوال برام پیش اومد ........ شما که ( البته بعضیاتون ) انقد بازی های مختلف رو تموم میکنید چجوری دوتا بازی میکنید ؟
من 1 ساله به غیر از دوتا هیچ بازیی دیگه نکردم تا نتیجه ای هم توش نگیرم دست بردار نیستم ......( road to 5000mmr )
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
the shrin رو قبلا دیده بودم بیشتر خنده دار بود تا ترسناک ......
paranormal activity رو هم دیدم بیشتر جاهاییش ترسناک بود که یهو یه اتفاقی میفتاد ( سره یه صحنش دسته خودم نبود یه دادی زدم همه موندن ) ....
omen رو تبلیقش رو دیدم به نظر ترسناک میاد ......
evil رو ندیدم ....
فقط یه چیزی ؛ چرا shining ترسناک ترین فیلم تاریخ جهانه ؟؟؟ ( من خودم دیدم ولی خیلی فیلما ترسناک تر از اینم هست )
الان اون "بعضیاتون" من بودم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اگه روزی حدود 6ساعت وقت ازاد داشته باشم ، 2 تا مچ دوتا میرم و حدود 1ساعت و نیم هم توی نت میگردم و بعدش میرم سراغ بازی ها(البته فقط این فصله که شرکت های بازیسازی کرم میریزن و وسط مدرسه بازی میدن بیرون )
بازی هارو هم خیلی راحت روی difficulty med تموم میکنم(بعضی بازی هارو مثل 1st person shooter ها رو روی hard میرم)
shining ترسناک ترین فیلم نیست بهترین فیلم ترسناکهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که واقعا حقشه شاهکار Jack Nicholson و Stanley Kubrick
Four-Eyes (11-14-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©