999000 تومان هدست
من ماوس و کیبورد و اسپیکرو مانیتورم رو هم 500تومان نیمشه
فروشگاه تخصصی ریزر razer این ماوس چقدر خفنه یاد این فیلم های آینده واسه سال 2200 اینها میوفته
999000 تومان هدست
من ماوس و کیبورد و اسپیکرو مانیتورم رو هم 500تومان نیمشه
فروشگاه تخصصی ریزر razer این ماوس چقدر خفنه یاد این فیلم های آینده واسه سال 2200 اینها میوفته
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
گرچه به پست مربوط نبود ( با این حال پیشنهادمو دادم xD ) ولی اگه هدفونای 2 میلیونیه beats رو ببینی چی میگی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (12-14-2014)
بله شما درست ميگيد ولي من خودم تاثير موس رو تجربه كردم و ديدم چه قدر مي تونه تو بازي تاثير داشته باشه البته اگه بازيت خوب باشه كه بتوني استفاده كامل رو از موس ببريThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
براي جواب اون دوست عزيزمون هم كه گفتن نميخواد براي x7 زياد هزينه كرد رو تاييد مي كنم ولي الان دارم با يه موس پد 5t بازي ميكنم كه خيلي وضعيت خرابي داره و در اينده هم ميخوام يه موس بهتر بگيرم چون اين موس ديگه كار خودش رو كرده و موس اي هم كه مي خوام بگيرم احتمالا بالا 200t باشه گفتم همين الان يه موس پد خوب بگيرم كه براي موسي كه بعدن ميخرم هم بدرد بخوره
از dr.mml هم تشكر ميكنم ممنون براي سايت ها و يه سوال تفاوت اين لو نوع پد تو حركت موس چه جوري هست؟ميتونيد يه توضيحي بديد؟
این لینک میتونه کمکت کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بررسی دو پد Razer Goliathus
خیلی ممنون واقعا کامل بود با این اوصاف اسپید به درد من میخوره و بیشتر با سبک کارم با موس هم خونی داره بازم ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین چیز تو بازی پینگ پایین بعد سخت افزار خوب تا افت فریم نداشته باشی بعد موس و کیبرد. من از مرکز بازار کامپیوتر ایران یه پد گرفتم 15 تومن با یه 70 تومنی لاجیتک فرقی نداشت به جز این که اون دور دوخت بود این نه. موس انصافا مهمه یه موسی مثل Deathadder یا Ngana 2014 از Razer میتونه تو یه بازی که پینگ طرف 0 هست دارن Lan بازی میکنن میتونه سرنوشت ساز باشه.اما نه برای ما که پینگمون 150 تا 350 هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
-------------------------------------------------------------------------------This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
http://www.razer.ir/?op=shop&f=detail&id=14
* پورت اتصال USB با روکش طلا
wuttttt?!
ویرایش توسط shavn : 12-14-2014 در ساعت 09:11 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©