من هنوز ندیدم کسی تو تایپکی در مورد چگونه ایتم گیری بحثی کرده باشه گفتم اینجا بگم که کسایی که تجربه دارن بیان یه راهنمایی هایی بکنن و بگن به چه نحوی باید ایتم بست چه چیز هایی رو باید در نظر گرفت و هر چی که مربوط بشه
من هنوز ندیدم کسی تو تایپکی در مورد چگونه ایتم گیری بحثی کرده باشه گفتم اینجا بگم که کسایی که تجربه دارن بیان یه راهنمایی هایی بکنن و بگن به چه نحوی باید ایتم بست چه چیز هایی رو باید در نظر گرفت و هر چی که مربوط بشه
باید به لول های خودت و حریفت توجه کنی و نوع هیروت. مثلا یه مثال ملموس این که PA لول E اش 50 درصد evasion میده که اگه اتکر باشی و بخوای بش دمج بدی تقریبا غیر ممکنه پس باید چیکار کنی؟ mkb ببندی. یا فرضا جلوت یه هیرو مجیکر وحشتناک هست مثل KoTL که زرت زرت Q اش رو اسپم میکنه روت پس باید چی ببندی؟ چیزی که مجیک رزسستنس بده. سوال خیلی کلی هست بستگی به هیروش داره. مثال دیگه هم یادم اومد الان. ursa میتونه 7 اتک پشت سر هم سریع بده پس چی براش خوبه؟ دمج زیاد. یه ددلوس میبندی روش و از اون هفت تا اگه 3 تاشونم 250 درصد دمج بدن حریفو ناک اوت میکنن
ABNightmare (12-20-2014),Dav1d (12-20-2014),WardeN (12-19-2014)
ممنون از جوابتون اینم میدونم یه چیز کلی هست ولی می خواستم هر کی که تجربه داره بیاد به شکلی که شما توضیح دادید یه توضیحی بده شایدم خودم بعدا تونستم اگه دوستان کمک کنن یه تایپک کامل با خلاصه کردن توضیحاتشون در مورد ایتم بندی ایجاد کنم که خیلیا که تازه کارن ازش استفاده کنم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (12-20-2014),RoCk2goD (12-22-2014)
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
من واسه razor دو تا desoletor بستم همه بهم خندیدن و گفتن دوتاش فقط یه اثر داره !!! مگه میشه ؟
اصلا این 2 تا ایتم مشابه بستن خوبه یا بده ؟
و بعدش اومدم avatar بستم روش بازم بهم خندیدن و گفتن مگه هیروی جلوت مجیکاله و این چیزا ( کلا مجیکال یهنی چی ؟)
چه موقع باید Avatar بست کلان مگه جلوی لول زدن نمیگیره ؟ پس فرقی نداره برای کی ببندی ؟
مرسی
سلام دوست عزیز ایتم هایی مثل Desoletor یکی ازش کفایت میکنه و شما تعداد دیگه ببندید تاثیر دیگه ای نمیذاره و انگار الکی بستین به جاش میتونین اتیم های دیگه ای ببندیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا ایتم هایی که برای زیاد کردن hp یا دیمج هستن 2 تاشون رو میبندن که اونم لازم نیست به دلیل اینکه ایتم های مشابه هم وجود دارن که تقریا یک کار رو انجام بدن
avatar یا همون bkb رو شما زمانی میتونید ببندید که به قول دوستاتون هیروی مجیکال ( یا همون لول زن خودتون ) جلوتون باشه که دیمج مجیکال ها رو نخورین در گنک هم Stun نشید و بتونید کیل بگیرید فقط و فقط در مقابل دیمج لول و بعضی از stun ها شما رو حفظ میکنه
در تکمیل توضیحات دوستمون باید بگم که در 95 درصد مواقع بستن آیتم تکراری به هیچ وجه توصیه نمیشه ! حالا چرا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای فهمیدن دلیل باید توضیحات هر آیتم رو بخونین، مثلاً در توضیحات Desolator گفته شده که 60 دمیج و افکت Corruption حالا اگه شما 2 تا از این آیتمو بخری دمیج که میده 2 برابر میشه ولی تاثیر افکت همون منفی 7 آرموره !
دلیل دیگش هم اینه که معمولاً انتخاب های بهتری هست تا اینکه بخوای همون آیتم قبلی رو دوباره بخری.
در مورد BKB یا Avatar هم این نکته رو توجه داشته باشین که درسته همه ی هیرو ها لول دارن ولی به این معنی نیست که جلوی هر هیرو باید BKB ببندین ! BKB رو معمولاً جلوی هیرو هایی که دمیج زیادی با لول هاشون وارد میکنن مثل Lina یا هیرو هایی که دیسیبل های زیاد و پشت سر هم دارن مثل ES ، Invoker ، Shaman میبندن.
موفق باشید.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
bayani (01-07-2015),Mohammad_ai69 (01-06-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©