پس خوبه محمد هر ۱۰۰ mmr چند میگیره ؟
پس خوبه محمد هر ۱۰۰ mmr چند میگیره ؟
چند ماه پیش (توی تابستون) هر بازی فکر کنم 1 یا 2 تا کلید می گرفت. یعنی هر 100 تا 4 یا 5 تا کلید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته اون موقع وقت آزاد زیاد داشت خیلی بازی میکرد الان رو دیگه نمیدونم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (01-21-2015)
نتت که خوبه پس حتما برو شاگردی ، هم حال میکنی هم درامد خوبیه
منم بیام؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
نه باو نتم هم درسته 5 مگ هست اما مشکل snr داره و باید سیم کشی تلفن کلا" عوض شه :دی بافتش فرسوده شده...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سفر قندهار که نیست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گاو نر می خواهد و مرد کهن! من خودم هنوز واجد الشرایط نیستم سر این داستان موس و کیبورد...از طرفی حالا ما هم یک حرفی زدیم طرف که نمیاد کار و کاسبیشو با من شریک شه وقتی خودش میتونه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
گاو نرش با من تو مرد کهنش باشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به طرف بگو با من در ارتباط باشه نرمش میکنم
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
یه سیم مستقیم بکش خودت راحت کن من ندیدم کجا زندگی میکنی اما سیم کشی داخلی کمی اذیت میکنه ، تستش کن اگر نیازه ، یه نویزگیرم بنداز کنارش که اوکی شه حداقل یه نفر تو دوتاباز نتش خوب باشه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاش مشکل منم snr میبود
درود
ببخشید
آیتم دراپ شدن بعد بازی به چه چیزی بستگی داره ؟!
برای من از لول 45 تا 72 حتی یک آیتم هم دراپ نشده !
رنکم هم 2k
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
فقط به شانس و دیگر هیچThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما هم بهتره جای حاضر جوابی و مزه ریزی یکم مراقب صحبت کردنت باشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه زود پسرخاله میشی...البته من از شما عذر میخوام چون با اینکه میدونستم پست قبلیت جنبه مزه ریزی داره باز ج دادم یکم قد کشیدی!
اصلا این سیم کشی تلفن ما یک طوریه که از دم در از کنار کنتور های برق رد میشه همونا باعث میشه نویز بندازه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تابستونا که وحشتناک میشه چون یکی از کنتور ها مختص کولر گازی هست و اون موقع ها دائما" روشنه و همینطوری نویز میندازه...
حالا باید برا سیم مستقیم چی کار کرد؟ از کجا باید کشید؟ من که چشم آب نمیخوره...
- جبران خلیل جبران
Four-Eyes (01-22-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©