آخ که اگه 700 تومن پول یهو میرسید دستم میدادم یه ماوس و کی برد درست و حسابی !
آخ که اگه 700 تومن پول یهو میرسید دستم میدادم یه ماوس و کی برد درست و حسابی !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
به نظرم موس: deathadder 2013This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کیبورد هم : A4Tech Bloody B120 Back-light FA Layout Gaming
جمعا میشه 350 تومن
Deathadder موس خوبی هست اما چون 5 تا کلید داره به درد نمیخوره...
الان بهترین موس برای دوتا بازی کردن Razer Taipan هست که 9 تا کلید داره! 40 تومن هم از Deathadder گرون تره یعنی 250ت
کیبورد هم DEATHSTALKER Expert اونم طرفای 290 با یک پد Sphex که 65 تومن هست میشه چیزی حدود 605 تومن در کل که البته این اون چیزی هست که من میخوام.
موس و کیبورد بهتر از اینا هم داریم مثلا Mamba نزدیکا 450 تومنه اما اصلا از نظر dpi به Taipan نمیرسه و بخاطر وایرلس بودنش گرون هست.
در کل چیزایی که من گفتم کاملا به درد یک دوتا باز حرفه ای میخوره...انقدر این چیزا تو بازی آدم تاثیر داره که نگو چون همین حسین سر عوض کردن پد موس و چندتا هِد زدن تو cs بن شده بود!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
جوری که من متوجه شدم یه برق فشار قوی کنار سیم تلفتن ، این یعنی فاجعه و پینگ 1000 . به نظرم اقدام به همون سیم مستقیم کن که به این صورته :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کنار ساختمون دم در یا کنار کنتور برق ، دقیقا نمیدونم برا شما کجاست به این نشونه که یک سیم اصلی از جعبه تقسیم کوچه به خونه شما یا ساختمان شما وارد شده . شما باید یک سیم بزرگ که خود مخابراتی ها ازش استفاده میکنن برای کوچه تهیه کنی و به همون شاخه اصلی ورودی وصل کنی و به مودمت برسونی و یه پریز بذاری . اینجوری نویز تقریبا به 0 نزدیک میشه سعی کن کنار هیچ برقی ردش نکنی . اگرم می خوای تست کن بعد اقدام به خرید کن مودمت رو ببر دم در و به ورودی اصلی وصلش کن البته اگر وای فای باشه یا لپ تاپ داشته باشی چون کل پی سی رو نمیشه برد :d
اینجوری خرجت کمتر میشه و بهتر ج میگیری
موفق باشی
A_W_Z_2 (01-22-2015)
با ماوس موافقم ولی کیبورد فقط Blackwidow Ultimate، اگه دقت کنی کلید هاش مکانیکیِ و خوش دست تر !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل من دنبال سِت EG بودم که ماوس، کیبورد و پد با هم بود ولی پیدا نمیشه.
کیبورد به نظر خوب میومد، فونت حروف کلید هاش رو فک کنم از رو مدل های ریزر کپی کرده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط WardeN : 01-22-2015 در ساعت 10:25 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
باید برم دنبال کارش و یک برقکار گیر بیارم...SNR جلو در خونه 18 هست میاد به خونه میرسه 15 هست معمولا اما سابقه رو 13 اومدن هم داره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا" خود 18 افتضاحه واسه 5 مگ چه برسه که واسه من رو 15 میچرخه...من اگر پینگم هرچقدر به 100 نزدیک تر بشه یا Puck میرم یا Meepo تکی بازی رو جمع میکنم و نمیرم انقدر Sup یا Woods بازی کنم...
الان کمترین حالت 190ـه حالت عادی هم 220 هروقت بحث پینگ میشه یاد اون Rampageم با Tinker میوفتم که پینگ 100 110 بود عکسشم گذاشتم اگه یادتون باشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ANG3L Of W4R (01-22-2015)
پیگن پایین 180 باشه فقط تینکر میرم اصلا احساس میکنم تو فضام یه حالی میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این حرف توی امضا از کیه؟ خیلی حال کردم باهاش.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تجربه کردم ک میگم
پینگ 300 داشتم 0.7 delay داشتم
پینگ 200 داشتم 0.5 delay داشتم
پینگ 100 داشتم 0.4 delay داشتم
60 هم داشتم ولی فرقی با پینگ 100 نداره
خلاصه راهی نیست بتونی اونجوری ک با بوت افلاین بازی میکنی با بقیه انلاین بازی میکنی
Sun trike هارو من بجای 1.7 دیلی با 2 ثانیه باس بزنم
خلاصه ک ... من Dc hook میخوام :/
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
مشکل اینکه انقدر بد دسته دکمه هاش که نمیتونی ازشون استفاده کنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کیبورد هم به قدری دکمه ها صافه که دستتون تو تایپ معمولی هم روش سر میخوره چه برررسه بخوای دوتا بزننی
------
من با دث اددر و بلک ویدو موافقم بهترین ترکیب رو واسه دوتا داره
A_W_Z_2 (01-22-2015)
snr نت بوقی من 50 هستش فقط 5 مگ و پولش حروم میشه پس سریع تر اقدام کنی به نفعتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره من یادم میره مگه این چیزا رو ، تیم مقابل تو قوطی بودن و رفته بودن دست به دامن چشمه که دم درش وایساده بودی :d
مخابرات هم بگو مشکلم از دم دره تا بیان جعبه تقسیم تلفن رو چک کنن مشکل فرسودگی داره معمولا یا بارون خراب کرده تاثیر خیلی زیادی میذاره ، خونتون آپارتمانیه یا ویلایی؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©