متاسفانه باختیم
بازی 4به5 بود نمیدونم چطور شد ریکی اونا پا گرفت اول بازی کلا بازی دست من بود
ولی دیگه نتونستیم بزنیم
متاسفانه باختیم
بازی 4به5 بود نمیدونم چطور شد ریکی اونا پا گرفت اول بازی کلا بازی دست من بود
ولی دیگه نتونستیم بزنیم
7.11 دقیقه
مسابقه بعدی 1:11 دقیقه بعد
gl
5 min دیگه
والله من تنها میرم کسی بهم نگفته بیا با هم بریم 5 بار بازی کردم 4 تاش برد بوده و همش ساپورت گرفتم چون نقش اصلی رو ایفا میکنه و دوست ندارم بر عهده کسه دیگه ای باشه بقیش به کری ها بستگی داره که ما ببازیم یا ببریم ، فقط یکم صحبت میکنم که چه کنن همین ، اگر گوش بدن و بازیشون متوسط باشه یکم یاری خدا می بریم ( مثل مربیان فوتبال شد اخرش ) :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان هم اگر دوست داشتین بیاین با هم میریم چه اشکال داره بازی دیگه این حرفا رو نداره که ، یا برده یا باخت مهمه ارزش خود شماست
1:25 دقیقه دیگه که میشه ساعت 11:32دقیقه امشب
پ.ن : من هنوزم که هنوزه نتونستم بازی کنم
هر چی هیرو که pick نمیکنم قشنگ ستاشونو به ترتیب کم ترین بازی داره میده بهم
Four-Eyes (02-17-2015)
12 دقیقه دیگه تا شروع شدن
واقعا اشغال تر از این Event ندیدم . 10 دقیقه وقت میده بعد انقدر سرورا شلوغ میشه که اصلا بازی پیدا نمیکنه . اگه Valve به خودش نیاد Dota 2 رو از دست میده . دلم واسه Diretide 2012 تنگ شده
یاد Diretide و Greeviling بخیر !
دوستان از این سایت هم میتونید چک کنید کی Year Beast میاد : Dota 2 Year Beast 2015 Tracker
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (02-17-2015)
ایندفه برا من نوووب افتاد چنتا زبون نفهم عوضی ، beast اومده داره farm میکنه تو جنگل من اینو کجا دلم بذارم اخه ؟!!!!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©