کد سرور اروپا هم فروخته شد دوستان! اگر کسی برای خرید کد خواست به من اطلاع بده و در صورتی که بتونم پیدا کنم باهاش تماس میگیرم! :smile15:
کد سرور اروپا هم فروخته شد دوستان! اگر کسی برای خرید کد خواست به من اطلاع بده و در صورتی که بتونم پیدا کنم باهاش تماس میگیرم! :smile15:
ویرایش توسط Shn : 02-19-2015 در ساعت 09:46 PM
دوستان عزیز بتا کی اروپا! هرکس میخواد هرچه سریع تر خبر بده! با توجه به اینکه توی سایت ها زیر 55 هزار تومن نمیفروشتند من با تخفیف ویژه برای بچه های این سایت زیر قیمت میدم! ناراضی نمیشید! اگر هم کد ها خریداری بشه قرعه کشی میگذارم یک دونه رایگان هم میدم
ویرایش توسط Shn : 02-20-2015 در ساعت 03:02 AM
به زودی هم به احتمال زیاد یه قرعه کشی توپ میذارم واسه بچه ها کد رایگان که اگر چیزی هم فروش رفت خمسش جبران بشه! :d کسانی هم که بتونند مشتری برای کد بیارند شانس بردشون چند برار میشه!
ویرایش توسط Shn : 02-20-2015 در ساعت 03:32 AM
قرعه کشی به پایان رسید دوستان! دوستان هنوز شانس هست! 2 مشتری بیارید و 1 کی بگیرید!
دوستان چندتا کد رو خریدن فقط چند عدد مونده! یاز میگم این قیمت دیگه پیدا نمیکنید! اگر میخواید سریعتر اقدام کنید بازی ارزشش رو داره!
قرعه کشی نمیکنی دیگه :d
نه دیگه! تعداد کم هست ولی کسی برای خرید بخواد باش کتار میام
uppppp
فروش و یا تعواض بتا کی Heroes of The Storm با کد بازی های Far Cry - Battlefield4 - Shadow of Mordor - CounteStrike GO و....
قضیه Closed Beta Key چیه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©