خدمت شما تقدیم : لینک مدیافایرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدمت شما تقدیم : لینک مدیافایرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (07-30-2015)
آقایون متاسفانه از پچ 6.84 به بعد، این نرم افزار کار نمیکنه. من یه روش دیگه پیدا کردم که به زودی آموزش تصویریش آماده میشه و میذارم
آموزش روش جدید هم گذاشته شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من این روش جدید رو زدم ولی وقتی هاست میشم و برادرم به من وصل میشه لگه به شدت ولی وقتی اون هاست میشه من فیکسم تا وقتی که بازی کامل شروع نشده چه کار باید بکنم؟
سلام. من خودم هم مشکل لگ رو دارم، راهی براش پیدا نکردم ولی در هر حال این تنها روشیه که من برای لن بازی کردن پیدا کردم و کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
H.e.x (07-30-2015)
دادش اگه ممکنه 1 راهی پیش رومون بزار
این ترفند کار نمیکنه !
وقتی Run Server رو میزنم صفحه ی CMD باز میشه چندین خط مینویسه ولی Server is Hibrenating رو نمینویسه و بعدش صفحه CMD بسته میشه
خواهش میکنم کمک کن ...
از پچ 6.84 این نرم افزار کار نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روش دیگه رو نوشتم، تو پست اول، آخر پست
رهی (08-21-2015)
warwolf 75 داداش سلام
آآقا همین الان با روش جدید کار رو انجام دادم و اول با سرور بازی زو ساختم و بعد با کلاینت به اون جوین دادم و برای سرور تیم Dire و برای کلاینت Radiant رو انتخاب کردم (تا اینجای کار بدون مشکل پیش رفتم)
بعدش میخواستم هیرو ها رو انتخاب کنم و برای سرور axe و برای کلاینت pudge پیک کردم ....
ولی وقتی میخوام برم تو بازی ، نمیره ! هیرو انتخاب میشه برای هر دوتا سیستم ولی داخل بازی نمیره ! هرجی کلیک میکنم رو دکمه که بره تو بازی نمیره !!!
خواهش میکنم کمک کن
چیکار کنم ؟!
آقا تشکر ...
همه مشکلات حل شد و بازی LAN شد!
فقط 1 سوال ! میشه Mode بازی رو خودمون تعیین کنیم ؟ مثلا CM ؟
من امتحان نکردم ولی یه دستوری هست dota_force_gamemode # که جای # یه عدد بنویسین مدل عوض میشه، فقط نمیدونم عدد ها هرکدوم کدوم مدل بازی ان، در ضمن، تو بعضی مدل بازی ها نمیشه با bot بازی کرد، مثلا ability draftThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©