خبر خوب : یه جا رو پيدا کردم اطلاعات هارد سوخته رو برمیگردونه رفتم صحبت کردم مشکلی هم نبود
خبر بد : خبری از دمو تا قبل از مهر نیست این قسمت دمو هم شده مثل قضیه آلبوم سروش هیچکس ( مجاز ) :smile30:
خبر خوب : یه جا رو پيدا کردم اطلاعات هارد سوخته رو برمیگردونه رفتم صحبت کردم مشکلی هم نبود
خبر بد : خبری از دمو تا قبل از مهر نیست این قسمت دمو هم شده مثل قضیه آلبوم سروش هیچکس ( مجاز ) :smile30:
IMMORTAL_FARZIN (09-05-2015),Mahdi-Void (08-09-2015),mehdi yakoza (08-10-2015),Milad._.R (08-09-2015),pishva (08-09-2015)
خب من حرکت شاخی ندارم و این حرکتا هم که میگم خیلی شاخ نیست یعنی درواقع خیلی وقت نیست شروغ کردم ولی سه حرکت میگم شاید قبول شد!! (حرکتا خوبه ولی شاید خیلی شاخ نباشه!)
1)
آیدی بازی: 1653707961
نام بازیکن: [KFS] Over_Load (اینجوری نوشته نمیشه هاااا ... متاسفانه درست تایپ نمیشه ... یه KFS تو آکولاد هست و بعدش یه قاصله بعدش هم Over_Load)
نکته: اسمم در بازی [KFS] ReVolT هست ولی چون جدیدا اسممو عوض کردم اینو گفتم.
نام هیرو: Warlock
دقیقه ی بازی: 18 (دقیقه ی داخل بازی!)
توضیح: خب کار خاصی نکردم ... Hp شاید 50 درصد بود که ادمیرال میاد منو مارک میکنه و تورنت میکاره بعد منم 1 می کنم و 6 که ادمیرال میمیره. بعد ترول با آلک و ریزور درگیر بود که اینفرنال هام میرن و جفتشونو میکشن و Triple میشه و منم با Hp 80 فرار میکنم. البته مطمئنم که حرکت Accept نمیشه اما کلا!!
2 و 3)
آیدی بازی: 1711618715
نام بازیکن: [KFS] Over_Load
نام هیرو: Shadow Fiend
دقیقه ی حرکت اول: 10 (در بازی)
توضیح حرکت اول:
Rune اینویز رو خوردم و داخل لاین Bottom منتظر گنکم که یارا ساین میدن و من هم میرم پشت درختای کنار تاور 1 و بین کریستال و اسپکتر شروع به 6 کردن می کنم. 6 می کنم و یه کویل یک میزنم که اسپکتر میمره. بعد برمیگردم یه اتک میدم به کریستال و یه کویل 2 میزنم. بعد لول 1 خودشو میزنه بهم و من همچنان که در حال اتک خوردن از تاور هستم با جون خیلی کم یک اتک به کریستال میدم و کریستال هم میمیره. بعد به سمت هاسکار حرکت می کنم و در نهایت با Hp 5 یه اتک به هاسکار میدم و هاسکار میمیره ... البته خودم میمیرم ولی اینحوری یه تریپل تونستم بگیرم.
دقیقه حرکت دوم: 13 (در بازی)
توضیح حرکت دوم:
تو لاین مید دارم کریپ می خورم که Lich رو میبینم و به سمتش حرکت میکنم و 2 تا اتک به یه کویل 3 میزنم و لیچ میمیره. بعد در حالی که جونم نصفه است هاسکار روم 6 می کنه و شروع می کنه به اتک دادن. منم 6 می کنم و یه کویل و یه اتک. هاسکار منو میکشه ( بالاخره میمردم و هیچ راه فراری نداشتم!) بعد خودش با دمیج Soul هام میمیره و یه دابل کیل میگیرم.
می دونم که حرکتا خیلی معمولی بودند ولی گفتم یه بررسیش کنید شاید خوشتون اومد.
با تشکر
AGhamin
The Universe Wasn't The Same Without Me
Sharingan (08-14-2015)
match id:1750550860
نام بازیکن : IMMORTAL_FARZIN
نام هیرو : slark
توضیحات: دقیقه آخر بازی یه رمپیج که چهار نفر تو بیس بودن و یه نفر هم بیرون از بیس.
match id:1738285605
hero name :shadow fiend
player name:IMMORTAL_FARZIN
توضیحات : در دقیقه 27:20 بعد از سول جمع کردن تو جنگل رفتم به دریگیری که در لین مید بود . اینویس شدم و رفتم یه شیش زدم و با کویل دو نفر رو زدم ولی اسنایپ اینویس شد که اون رو هم با یه کویل زدم .
ویرایش توسط IMMORTAL_FARZIN : 08-28-2015 در ساعت 07:16 PM
عارف یه خبر از هارد سوختت به ما بده دیگه دمو ساخته میشه حتما ؟! حرکات نهایی انتخاب شدن ؟!
matchid:1757304268
name hero:nyx
name bazikon:mehrad_diesel
miniute:32:40
نمیشه درست توضیح داد ولی با اچ پیه 53 بونتی هانتر فول اچ پی رو کشتم فقط باید ببینی نمیشه توضیح داد
ها راستی اون ريپلي اسلارک الان نیست و unavailable هست . مچ آیدی کافیه یا باید کار دیگه ای هم بکنم ؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
سخت منتظریم که دمو آماده بشه . کی آماده میشه ایشالا ؟
"I'm the beast of bedtime tales."
با اومدن dota 2 reborn فکر کنم ریپلی های dota2 دیگه اجرا نشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و دمویی که ساخته شده بود احتمالا کنسل میشه
بازم master جان شاید درستش کرد
♥invO
85% دمو ساخته شده عزیز .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی مشکل کمبود ریپلی هست؟
اگه هست بگین ریپلی بیشتر بزاریم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©