لينك ها مشكل دارند. لطفا حجم هر قسمت رو هم بگيد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
لينك ها مشكل دارند. لطفا حجم هر قسمت رو هم بگيد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
این عکسه مدل یه بلاد الف تویه Wow و پتچه 2.4.3 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیتماشم ماله Sunwell هست , کاملا فیک
A_W_Z_2 (03-30-2014)
برا کسایی که به خاطر حجم بالای اپدیت دوتا 2 بازی نمیکنن این مدلا خوبه .اما به نظر من فایل های گیم دست نخوره بهتره. اینطوری گیم یه باگی مشکلی میخوره.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب اصلا اوراکل که هنور تو دوتا 2 نیومده ! میشه گفت این یه مدل ساختگیه
دوست عزیز لینک ها همه سالم و تست شده هستند لطفا خودتو اصلاح کن
و هر تغییری که در بازی ایجاد شود توسط این مدها به هیچ عنوان در نحوه بازی مشکلی به وجود نمی آورد
مگر اینکه سیستم شما اونقدر گازوییلی باشه که وقتی گرافیک بازی بالا بره هنگ کنه
که اونم مشکل از خود شماست نه از مدهای بازی
این مدها فایل های باز شده بازی هستند که فقط ظاهر بازی و تغییر میدن نه عملکرد بازی
پس با خیال راحت استفاده و بازی کنید
اینم ظاهر جدید هیروی بسیار زیبای Legion commando
http://faceup.ir/uploads/legion.rar
H.e.x (03-30-2014)
به خدا لينك ها خراب هستند!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يه بار ديگه هم چك كن!
ببين رو نوشته هاي part ها كه كليك ميكنم چيزي نمياد! به عبارت ديگه نوشته ها لينك ندارند!
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز دلم کلی گفتم همیشه هر چیزی اورجینالش بهتره . در کل این کارا برا سیستمای ذغال سنگی که نمیتونن دوتا 2 بازی کنن.
miladxtra (08-09-2018)
هیچ لینکی وجود نداره ، فقط نوشتست و لینک ضمیمه نشده !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
شرمنده دوست عزیز
part01
part02
part03
part04
part05
part06
part07
part08
part09
part10
دانلود آخرین آپدیت
HQv5_UPDATE-5.3_UCP14
آموزش نصب آپدیت
اول از همه برنامه های vbr4 و Runpack 3 رو که توی فایل آپدیت هست رو نصب کنین
حالا برین توی پوشه ی DOTA-HQv5_UPDATE-5.3 وهمه ی فایل ها و پوشه ها رو به جز پوشه یMaps توی محل نصب وارکرافتتون کپی کنین.
عزیز میشه بگی فرمت این فایل ها چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با idm دانلود نمیشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©