ناوی مهم نیست ...
ig چرا همش داره میبازه ؟
ناوی مهم نیست ...
ig چرا همش داره میبازه ؟
ناوی تیم مورد علاقه من بود سال 2012-2011 ولی الان دیگه خیلی خیلی ضعیف شده بزدوی زود منهل میشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من که میگم منحل نمیشه احتمالا بعد اینترنشنال xboct و artstyle رو میندازن بیرون player جدید میارن
البته بماند که dendi هم اون dendi قدیم نیست
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
یخ بنده خدایی بود میگفت AM ضعیف نیست و خیلی هم قویه.
درصد برد AM در TI5 فقط 38% هست تازه تو این مسابقاتی که ساپورت ها سنگ تموم میگذارن و بهترین carry باز ها دستشون am هست !!!
38% یعنی فاجعه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2
بیا اینجا بحث کن رفیق.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پسر iG چقدر مفت باخت ! خیلی بد بازی کردن ! کسی باورش نمیشد mvp ببره
EG هم داره جدیدا خر بازی در میاره بازی با EHOME رو بازی دومش رو میتونست بگیره
Secret بازی دوم رو خیلی بد به LGD باخت، دلیل اصلیشم به نظرم وارد نذاشتم بود، در مقابل هر 3 تا واردِ LGD اینا 1 وارد داشتن اونم یه جای پَرت !
نمیدونم چرا اینکارو کردن چون LGD هم اصن Deward نمیکرد ولی بازم اینا تو فارم خودشون گنک میشدن
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اقایون شما فقط بازی ها رو نبینید کمی تحلیل هم بکنید :
تیم هایی مثل Navi ، IG از گروه A و هیمنطور تیم هایی مثل Newbee ، VG از گروه B ، که میبینید دارن الکی میبازن این ها روز اول مرحله حذفی رو انتخاب کردن چون بالا رفتنشون میتونه راحتر و اسون تر باشه
cdec عالی هست
میتونه شگفتی امسال باشه
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Deadking (07-30-2015)
نه محمد جان ،باخت خودش کلی توی روحیه تیم اثر میزاره و باعث میشه افکار عمومی فک کنن بازیکنا بدن! از دیروز بازی ناوی که xboct اکس رفت 1000 نفر تو بازی بهش فحش دادن و گفتن باید از ناوی بره،هیچ تیمی نمیاد برای صعود راحت تر اینجوری خودش خراب کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©