اجب من یه ربع دارم فکر می کنم ببینم این برادر مادر کیه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اجب من یه ربع دارم فکر می کنم ببینم این برادر مادر کیه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی رو کهs4جم کردrtz که کلا تو فارم بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برادر مادر فک کنم منظورش برود مادر هست .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
BroodmotherThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط n.0 n@me : 07-31-2015 در ساعت 12:20 AM
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
اون بازی ای رو میگم که برود مادر پیک داده بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم حریفم لژیون کامندر داشت
آقا یه حسی بهم میگه coL توی ti امسال دقیقا مثل online kingdom توی ti1 هست ........ هیچ کس اهمیت چندانی نمیده بهش ولی با این بازی امشبش جلو fnatic نشون داد کم ارزش نداره .....
دقیقا مثل online kingdom توی ti1 فکر کنم جایگاه خوبی بتونه بدست بیاره ( نمیگم اول میشه ولی تا جایگاه 6 یا حتی 4 هم شاید بتونه بیاد )
cedc هم همین طورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کسی هست تو پیش بینی بازی ها کمکم کنه؟!!!
ببخشید شما چطوری تو مسابقات شرط بندی میکنید به ما هم یاد بدین
نکن همش ضررهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سود داره ها ولی 3 برابرش رو پس میدی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©