رو ti5 اصن شرط نبند لامصب اصن قابله پیشبینی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو ti5 اصن شرط نبند لامصب اصن قابله پیشبینی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اين بازي مشت محكمي بر دهان كساني بود كه ميگفتن بدون rtz تيم سكرت چيزي نيس (باور كنين ميگن)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان مثلن rtz كري هس يعني ديگه بقيه تيم پشم؟
همين ppy نباشه rtz نميتونه ١٠٠ گلد فارم كنه
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Team Secret
موافقم RTZ بازیش خوبه و وقتی بروز پیدا میکنه که کنار ساپورت های خوبی مثل ppy و kky باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (08-01-2015)
کلاء چطوری باید شرط بست ؟ از طریق سایتی چیزی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ده تا کلید هم به من بدی بهت نمیگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میدونم نیازی به گفتن من نیست و همه بلدن بت بزنن، فقط میخوام بگم از بت زیاد کشیدم . سمت بت نرو ، پشیمون میشی
هرچند مطمئنم گوش نمیدی
دوتا خیلی کثیفه ......... 5نفر یا 6نفر (در صورت داشتن مدیر) میان روی تیم حریف آیتما گرون میذارن و خودشونو میبازوننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط نمیتونم به صورت آشکار بگم (چون جرمه) فقط *** توی فوتبال خوبه ( نه فوتبال ایران) ...... تجربه داشته باشید حله من خودم حرفه ای ام توش
فقط که دوتا نیست تو csgo هم بیشتر تیم ها مسابقاتی رو که زیاد جدی نیست میان ضد خودشون شرط میبندن مثلان سر یه بازی ناوی با یه تیم دیگه که یادم نیست من رو باخت ناوی 2 دلار ایتم گذاشتم بعد درصد برد ناوی 95% بود اون یکی تیم هم 5 درصدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سر این بازی من 7 دلار سود کردم ولی بعد برای بازی بعد که اونم مهم نبود 20 دلار گذاشتم (کل ایتم ها ) گرفت برد منم به فا* رفتم
کلان اینا یه سیستم دارن توی بازی های غیر مهم هر 3-4 بازی یدونشو میبازن
بحث کردن در مورد شرط بندی ، بخصوص آموزشش در اینجا ممنوع است.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مديران عزيز نميشه كه يه نظر سنجي در مورد قهرمان اين دوره تو همين تاپيك قرار بدين؟
فك كنم ظرفيت نظرسنجي 20 تا باشه و كافي باشه
یکی نیست به این xboct بگه ... برادر من مجبور نیستی کری بازی کنی وقتی نمیتونی .... والا بخدا .... ر.یده به ناوی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©