همشو از خود Game watch کردم.اصلا لگ نداشت خدایی حتی 1 ثانیه.
قهرمان پارسال اولین حذف شده امسال
Rating dose't work any more
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تیم dendi تصمیم رفتن به خونه گرفتن و برن استراحت کنن به نظرم وقتشه یک تصمیم بزرگ بگیرن
Miladend (08-04-2015)
فناتیک هم به لطف اس اف نوب باخت
کلاء هیچکاره بود تو گیم اس اف
Mushi و دوستان هم حذف شدن!بریم برای بازی آخر امروز اگه iG هم حذف بشه تمام قهرمانایه دوره های قبل میرن خونشون!
ب چند تا از بچه ها گفتم برید Bet کنید رو بازی NewBee بعدا دعام کنید که حسابی سود میکنید همینطوریم شده مث اینکه پا شدم دیدم چقدر پی ام دادن...
دیشب لامصب از وسطای بازی اول Empire LGD خوابم برد تا ۹ صبح امروز که اومدم بازی Fnatic رو ببینم که اونم آخراش بود داشتن VP بازی رو جمع میکردن و واقعا ناراحت شدم از دیدن این صحنه اما خب امسال عدم داشتن انگیزه در تمام تیم های پایه ثابت TI دیده میشه
این Twitch هم عجب Coverage ای میده بازی که تموم میشه بحث میکنن Highlight نشون میدن بعد میرن یک مستند از بهترین بازیکنای ۲ تیمی که قراره بازی کنند رو نشون میدن بعد دونه دونه بازیکنا میان اسماشون میاد کنارشونو میرن داخل میشینن اصن ی وضی
امشب میخوام برنامه بیرون رو از وسطاش بپیچم بیام خونه ب زور هرچی شده بازی EG رو ببینم اصلا بحث طرفداری ب کنار بازیش خیلی قشنگه با Complexity
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بخاطر اس اف و mushi باختنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کل بازی همه داشتن فحش میدادن که چرا mush ساپورت پیک کرده بودن
اگه ساپورت نمیرفت احتمال بردشون خیلی بیشتر میشد
خودش sf رو به imba واگذار کرد و خودش sup گرفت هم میخواستن غافلگیر کنن هم اینکه mushi به imba خیلی اعتقاد داره گفته یه روز از خودشم بهتر میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Navi هم خوب بازی کرد میتونستن ببرن واقعا بازی پر هیجانی بود navi vs vg .
What happened ? Axe happened
امشب از اون شباییه که باید با 1 کیلو ذرت بو داده و تخمه بشینیم پا بازیا )
na'vi هم داره مثل alliance میشه
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©