میان بالا انشالله . ti بدون na'vi هیجان نداره . navi fightingThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میان بالا انشالله . ti بدون na'vi هیجان نداره . navi fightingThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
امیدوارم Na'vi راهشو به اینترنشنال پیدا کنه, دلم میخاد ببینم Dendi اینبار چه سورپرایزی داره, که البته بدون Puppy انتظاری نمیشه داشت ولی دلم واسه مسخره بازیاش تنگ شده :دی
دوستان انقدر Puppy Puppy نکنید حالمون بد شد قطعا از لحاظ Drafting - ArtStyle خفن تر ـه و امسال منتظر NaVi باشید
alliance بیاد بالا تورنومنت ها خیلی هیجانی تر میشه
مخصوصا با این کارایی که admiral bulldog میکنه :دی
این treasure دومیه نمیاد؟!!
دیروز تو بلاگ والو گفت که خودشونم فکر نمیکردن اینقدر سریع هدف های کتاب بدست بیاد.تو 10 روز نصف 15 میلیون جمع شده و 90 روز دیگه هنوز مونده!!!! قراره این هفته جعبه دوم رو بدن(گفتن هنوز داره روش کار میشه) و چند تا راه جدید برای بدست آوردن پوینت و لول آپ کتاب بزارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (05-12-2015)
با سلام به همه دوستای گلم
براتون یه شبیه ساز از کتاب مسابقات درست کردم که می تونین بصورت فارسی شده ازش لذت ببرین
این شبیه ساز هم واسه اونهایی که کتاب دارن خوبه هم اونهایی که ندارن!
اگه کتاب مسابقات رو داری حتما از بعضی قسمت های کتاب سر در نیاوردی!تو این شبیه ساز کلا تمام صفحاتش رو فارسی براتون توضیح دادم
اگر هم کتاب نداری هم فال هم تماشا می تونی ببینی چی چی هست اصن کتاب مسابقات
در هر صورت امیدوارم کارم براتون مفید باشه
من الله التوفیق
لینک دانلود شبیه ساز :
http://www.mediafire.com/download/q5...ional_2015.rar
ویرایش توسط anubite : 05-13-2015 در ساعت 11:38 PM
چطوری میشه immortal اضافه گرفت؟ باید Book رو up کرد؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بله ، هر 10 لول 1 باکس که در نهایت immortal میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تازه بوک رو خریدم از شانس خوبم لول 1 بهم immortal night داد + immortal luna
اره دادا باید بوکت رو آپ کنی توی خود بوک شرایطش رو نوشته واقعا پولکی شده ،دیگه مثل قبلا نیست باید پوینت خرید ،به دست آوردنش بسی سخت شده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©