اقا می گم کسایی که میان اینجا نظر می دن رنکشونم بگن که بدونیم که کی در چه سطحیه که این نظرو می ده
اقا می گم کسایی که میان اینجا نظر می دن رنکشونم بگن که بدونیم که کی در چه سطحیه که این نظرو می ده
از کجا میشه رنک رو فهمید که چقده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی اسمت داخل menu کلیک کن زیر لولت 2 تا عدد نوشته اونا رنک شما هستنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(اگه بازی رنک انجام نداده باشید TBD می نویسه )
reza11 (05-29-2015)
اقا رنک من الان تو سولو 1.5 و تو پارتی یه چیزی حدود 990 هست مشالله ما از هر ده تا گیمی که توی رنک میریم 9 تاش رو میبازیم رنک من قبلا به 2.5 هم رسیده بود و الان همش میریم بسیار بد میبازیم من یه پیشنهاد دارم اصلا سراغ رنک نرینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا منم رنکم 4000 بود همین جوری سر اینکه تیم حریف سریع بیک میکرد ترول و اسنایبر و یا اتفاقای الکی میباختم خلاصه دیگه رسیدم به 3000 الان اک جدید زدم همینجوری ادامه بدم 4-4k میشه بیشنهاد میکنم شمام یک اک جدید بزنی اگه فکر میکنین سطح بالاتری دارین
شما سطحت پایینه ما چرا نریم ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
رنک ۴.۳ یا ۴.۴ رو رد کنید بازی خیلی عقلانی تر میشه الان من یک گیم رفتم ۴ تا فارمر رو سابورت کردم...
۴ نفر بشت سر هم کری برداشتن ...
من الان چند وقته دارم دوتا 2 بازی میکنم ولی Solo MMR ندارم اصلا
یکی میشه برای توضیح بده چطوری بدست میاد و لولم هنوز یک مونده
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید اینقد بازی کنید تا لول تروفی شما 20 بشه نه اون لولی که عکس آیتم هست! بعدش که 20 شد میتونید solo mmr پلی بدید.
اگه متوجه نشدید لول تروفی چی هست بگید عکس بزارم براتون.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (07-24-2016)
داداش دمت گرم عکس بزار خیلی اقایی
لول تروفی چطوری میره بالا؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©